Tutkijalääkäri kliiniseen lääketutkimukseen

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 26.6.2022

Oletko mieleltäsi utelias ja haluat olla kehityksen eturintamassa? Koetko olevasi organisointikykyinen ja itsenäinen työskentelijä, jolla on potentiaalia ja intohimoa työskennellä huippuosaajien rinnalla vaativassa työssä? Haemme nyt asiakkaallemme Helsinkiin tutkijalääkäriä kliinisten lääketutkimusten toteuttamiseen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työkokemuksestasi riippuen tehtävän palkkaus on 5000-6500€/kk. 

Työnkuvaus: 

Tehtävässä työhösi kuuluu:

  • Kliinisten lääketutkimusten suunnittelu, toteutus ja raportointi
  • ICH / GCP -vaatimusten seuraaminen ja noudattaminen
  • Toimeksiantajan tieteellinen tukeminen tutkimukseen liittyvissä asioissa
  • Myyntitiimin tukeminen toimeksiantajan kanssa käytävissä keskusteluissa

Kollegoinasi työskentelee kokeneita tutkijalääkäreitä, tutkimushoitajia, psykologeja ja muita tutkimusten toteuttamisessa tarvittavia ammattilaisia. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tässä tehtävässä aina päätutkijaksi saakka. Työ on pääsääntöisesti joustavaa arkityötä 7,5h päivässä, mutta tarpeen vaatiessa toivomme, että voit silloin tällöin työskennellä myös viikonloppuisin. 

Toivomme: 

Sinulla tulisi olla laillistetun lääkärin pätevyys Suomessa sekä sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Voit olla myös vastavalmistunut, mutta aikaisempi kokemus kliinisestä lääketutkimuksesta tai toiminnasta terveydenhuollossa tai lääketeollisuudessa, tieteellinen jatkokoulutus ja ammatillinen jatko- tai erikoistumiskoulutus katsotaan eduksi. Toivomme, että olet oranisointikykyinen, itsenäinen ja sinulla on hyvät projektinhallintataidot. Jotta työskentely kollegoiden kanssa monikielisesti on sujuvaa, toivomme myös, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta kliiniseen tutkimustyöhön ja intohimoa edetä ja kehittyä urallasi. 

Tarjoamme: 

Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi saat rinnallesi hyvän ja kokeneen tiimin, joka perehdyttää sinut tehtävään. Näiden lisäksi saat ikkunan kansainväliseen kliiniseen lääkekehitykseen sekä mahdollisuuden tieteelliseen julkaisutoimintaan ja jatkokoulutukseen. Työkokemuksestasi riippuen tehtävän palkkaus on 5000-6500€/kk. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus