Toimintaterapeutti terveyskeskukseen, Kemiönsaari

Kokoaikainen

Kemiönsaari

Haku päättyy 29.5.2022

Toimintaterapeutti! Innostaisiko sinua uudet tuulet työrintamalla monipuolisen asiakaskunnan parissa? Haemme nyt kauniiseen Kemiönsaareen toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan toimeen. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus:

Toimintaterapeutin tehtäviin kuuluu monipuolinen työskentely eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Toimintaterapeutin työtehtäviä ovat potilaan toimintakyvyn arviointi ja edistäminen. Työtehtäviin kuuluu olennaisesti myös sekä potilaan että perheen, tai hoitohenkilökunnan ohjaus ja neuvonta. Toimintaterapeutti työskentelee moniammatillisessa työtiimissä, johon kuuluu fysioterapeuttien ja toisen toimintaterapeutin lisäksi muita amattihenkilöitä.

Päätehtäviin kuuluu muun muassa arviointien tekeminen, moniammatillisen yhteistyön ja verkostotyön toteuttaminen, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, asiakkaiden valmentavan toiminnan suunnittelu ja kehittäminen, asiakkaiden päivittäisen toiminnan ohjaaminen, raportointi ja kirjaaminen, sekä toiminnan ja työyksikön kehittäminen.

Työ on päivätyötä arkisin ma-pe. Työkohde on Kemiönsaaren terveysasema.

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää toimintaterapeutin ammattitutkintoa sekä Valviran nimikelaillistusta. Toivomme työntekijältä ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta sekä iloista asennetta työtä kohtaan. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Tässä työssä pääset toimimaan ja tekemään päätöksiä itsenäisesti. Työtehtävässä vaaditaan vähintään hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja vähintään tyydyttävät taidot toisessa (kotimaiset kielet ovat suomi ja ruotsi). Voimassa oleva suoja koronavirustautia vastaan vaaditaan.

Tarjoamme:

Toimintaterapeuttina Kemiönsaaressa saat mahdollisuuden tuoda omaa osaaamistasi esiin sekä kehittää omaa ammattitaitoasi mielenkiintoisissa työtehtävissä. Työnantaja on hyvin joustava ja yhteistyö koko pienehkön alueen toimijoiden kesken sujuu soljuvasti. Työkohde arvostaa kehitysmyönteistä ideointia, ja pääsetkin kehittämään toimintaa moniammatillisen tiimisi kanssa. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Työsuhteeseesi kuuluu myös muita työsuhde-etuja kuten E-passi ja Eazybreak lounasetu. Työpaikan lähellä on hyvät ja ilmaiset pysäköintimahdollisuudet. Alueella on myös edulliset asumiskustannukset, ja työkohde auttaa sinua myös asunnon löytämisessä. Pääset osaksi innokasta ja tiivistä työyhteisöä, sekä saat päiviisi monipuolisia työtehtäviä. Palkkaus on KVTES mukaan.

MediPowerin tiimi tukee sinua koko rekrytointiprosessin ajan, ja järjestämme alkuvaiheen haastattelut helposti ja nopeasti etäyhteydellä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä! 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Ellen Böök

044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus