Toimintaterapeutin vakityö, Turenki

Kokoaikainen

Janakkala

Haku päättyy 3.3.2024

Toimintaterapeutti, hoi! Haluaisitko aloittaa kevään 2024 uudella toimella lasten parissa työskennellen? Koetko, että lasten auttaminen ja heidän arjen tukeminen on lähellä sydäntäsi ja olisit lumien sulaessa valmis myös uusiin haasteisiin? Jatka lukemista, niin kerromme lisää. 

Työn kuvaus: 

Haemme kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimintaterapeuttia Turengissa sijaitsevaan erityistason sijaishuollon lastensuojeluyksikköön, joka käsittää samalla kivijalalla olevat kaksi yksikköä, joista toinen on avattu vuonna 2021 ja toinen 2023. Molemmissa yksiköissä on tilaa seitsemälle 9-17 -vuotiaalle lapselle. Kohteessa asuvat lapset ovat erityistä tukea tarvitsevia ja hyvin monella tavalla oireilevia, mm. nepsyhaasteisia, kehitysviiveisiä ja lievästi kehitysvammaisia. Työ ei pidä sisällään hoitotyötä, vaan keskittyy lapsen ohjaukseen ja arjen tukemiseen. Yksiköiden toiminta perustuu arjen ennakoivaan ja strukturoituun pyörittämiseen, joka tuo lapsille turvaa ja rutiineja. Työssä keskitytään erityisesti lasten aitoon ja yksikölliseen kohtaamiseen ja menetelmiin, jotka tukevat lasten kehitystä. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla. 

Tehtävääsi toimintaterapeuttina kuuluu vastata lapsiryhmän arkea tukevien toiminnallisten rakenteiden kehittämisestä yhdessä työryhmän kanssa ja jalkauttaa toimintatapoja säännöllisesti arkityöhön, arvioida lapsen itsenäiseen toimintaan liittyviä kuntoutuksellisia tarpeita, arvioida ja kehittää asuinyksikön arkea ja menetelmiä, vahvistaa omaohjaajatoimintaa ja viestiä perheiden kanssa sekä omalla ammattitaidollasi tukea muuta henkilöstöä. 

Työn edellytykset: 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme Toimintaterapeutin AMK- tutkintoa. Aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä, mutta sinulla tulisi olla aito kiinnostus toteuttaa työyhteisön arvojen mukaista, lasten ehdoilla tehtävää työtä. Lisäksi sinulla tulisi olla B-ajokortti. Haastattelussa kiinnitämme erityisesti huomiota soveltuvuuteesi lasten parissa työskentelyyn ja motivaatioosi toimia ohjauksellisessa roolissa. 

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Mitä työ tarjoaa:

Työ tarjoaa kehitysmyönteisen, ammattitaitoasi edistävän työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä ja kehittää osaamistasi mm. TAMKin täydennyskoulutuksilla. Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille, joten saat käyttöösi myös heidän tarjoamat kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, kulttuuri- ja liikuntaetuuden (240-400e/vuosi) sekä organisaation, jossa panostetaan luottamukseen ja yksilölliseen arvostukseen. Palkka tehtävässä on yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen G24-palkkatasoa (2557,85-2891,35e) vastaava. Vuorojen haittalisien lisäksi sinulla on mahdollisuus henkilö- ja tehtäväkohtaisiin palkkalisiin esimerkiksi täydennyskoulutuksesi hyödyntämisestä. Käytössä on lisäksi kannustepalkkiojärjestelmä, joka tarjoaa onnistumisiin perustuvan ylimääräisen kannustimen käytettäväksi työryhmän hyvinvointiin ja virkistäytymiseen. 

Hakeminen: 

Mikäli yllä kuvailtu tehtävä sai mielenkiintosi heräämään, jätä meille hakemus näppärän pikahaun kautta. Voit jättää CV:si tai vastaavasti kertoa hakemuksessa omasta kokemuksestasi ja osaamisestasi. Pidämme haastattelut kätevästi etänä ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit laittaa minulle sähköpostia ja vastaan työaikojeni puitteissa! Toivottavasti kuulemme sinusta pian. 

Lisätiedot: 

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 93840057

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus