Tiimivastaavan vakityö, Nummela

Kokoaikainen

Vihti

Haku päättyy 17.12.2023

Oletko sairaanhoitaja, joka etsii uutta vastuullisempaa työtehtävää hoitoalalla? Etsitkö vakituista arkiaamutyötä, jossa saat käyttää omia vahvuuksiasi hyödyksi uudessa tehtävässä? Haemme nyt Vihdin Nummelan sydämeen palvelutalotyöskentelystä kiinnostunutta sairaanhoitajaa tiimivastaavaksi vakituiseen työhön! Työn aloitus on mahdollisimman pian – sinun toiveitasi kuunnellen! 

Työn ja kohteen kuvaus:

Asiakaskohteemme on Nummelan keskustassa toimiva säätiö, jolle kuuluu muutama noin 30-paikkainen palvelutalo samassa osoitteessa. Palvelutaloissa asuu ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä, joiden kodikasta ja omannäköistä arkea säätiön sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tukevat päivittäisessä työssään. Tiimivastaavan työ kohteessa on kokoaikaista päivätyötä arkisin. 

Tiimivastaava työskentelee yhdessä muun hoitotiimin kanssa ja päivittäiseen työhön kuuluu mm. lääkehoitoa, perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa avustamista, hoidon tarpeen arviointia, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, kirjauksia sekä omaisyhteistyötä aamupäivisin. Tiimihoitajan tehtäviin kuuluu mm. laadun ja hoitotyön kehittämistä ja laajempia vastuukokonaisuuksia mm. RAI-arvioiden parissa. Työhön ei sisälly esihenkilövastuuta. 

Työkohde on savuton. 

Toivomme:

Sinulla tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Lääkeluvat tulisi olla jo valmiina. Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Aiempi kokemus tiimivastaavan työstä ei ole pakollista, mutta sinun tulisi olla kehitysmyönteinen, aktiivinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Tarjoamme:

Vakituisessa työssä saat käyttöösi kohteen tarjoamat työsuhde-edut, joihin kuuluu: ateriaetu, työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaedun ja ilmainen parkkipaikka. Palkkaus vakituiseen tehtävään on yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukainen G26-palkkaus. Vakituisessa työssä työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille ja me MediPowerille hoidamme ja autamme sinua rekrytointiprosessissa.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme ja olemme sinuun yhteydessä! Pidämme haastattelut näppärästi etänä ja täytämme tehtävän heti oikean ammattilaisen löydyttyä. Voit kertoa hakemuksessa hieman aiemmasta kokemuksestasi ja miksi soveltuisit tähän tehtävään. Arvostamme, jos sinulla on laittaa myös oma päivitetty CV, mutta se ei ole pakollinen.  

Lisätietoja sähköpostilla:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 84064632

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus