Terveyskeskuslääkäri, Tervola

Kokoaikainen

Tervola

Haku päättyy 16.10.2022

Terveyskeskuslääkärinä vastaat vuodeosaston, kotisairaanhoidon ja asumispalveluiden lääkärin tehtävistä ja toimit kunnan johtavana lääkärinä. Toimit lääketieteellisenä johtajana ja vastaat terveydenhuollon tulosalueesta. Terveyskeskuksen vastaanottopalveluista vastaa Suomen Terveystalo Oy. Terveyskeskuksen yhteydessä toimii laboratorio (NordLab) ja röntgen. Toimitilamme ovat hyvät ja varusteet nykyaikaiset. Toimintamme on monipuolista ja sujuvaa ja yhteistyö eri yksiköiden välillä on saumatonta.

Etsimme iloiseen ja vahvan ammatillisuuden omaavaan työyhteisöömme kehittämisestä innostunutta sekä hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot omaavaa lääkäriä. Toivomme sinulta perusterveydenhuollon laajaa ja vankkaa osaamista sekä hallinnollisten taitojen hallitsemista. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu lääkäri ja yleislääkärin oikeudet. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin terveyskeskuksissa potilastietojärjestelmänä on aluePegasos. Käytössä on lisäksi selainohjelmana KuntaEsko.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, maksuttoman kuntosalin, osittaisen etätyömahdollisuuden ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Voit ilmoittaa palkkatoivomuksesi, muutoin virkasuhteessa noudatetaan kunnallista lääkärisopimusta. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virka siirtyy hyvinvointialueelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Heino, p. 040 621 4660, vilma.heino@medipower.fi 

 

Tervolan kunta on kehittämismyönteinen ja ajan hermoilla oleva työnantaja. Työntekijöistä välitetään ja johtamisen avoimuuteen panostetaan. Tervolassa asiat tehdään yhdessä ja työpaikan ilmapiiriä pidetään suuressa arvossa. Kuntana Tervola on luonnoltaan kaunis ja keskeisellä paikalla. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa.

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus