Suuhygienisti Munkkiniemeen, vakityö

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 5.2.2023

Suuhygienisti, me etsimme sinua loistavan hymyn ja hyvinvoivien hampaiden puolesta! 

Me etsimme yhteenpuhaltavaan työyhteisöön pidempiaikaista suuhygienistiä vastaamaan omista asiakaskäynneistä sekä avustavista tehtävistä. Tarjolla on toistaiseksi voimassaoleva työsuhde täysillä työtunneilla, mutta myös osa-aikaisuudesta voidaan neuvotella. Munkkiniemessä sijaitsevassa toimipisteessä on viihtyisät toiminnalliset tilat, jotka takaavat hyvät puitteet työntekoon. Aloitus tehtävässä olisi mahdollisimman pian, mutta tarkasta aloituspäivämäärästä on mahdollista neuvotella.

Haluamme sinut mukaan työskentelemään laadukkaiden ja asiakaslähtöisten suunpalvelujen parissa. Liity siis moniammatilliseen tiimiin työskentelemään suunterveyden puolesta! Laitathan pikahakemuksen tulemaan, niin palaamme sinulle asiaan jo hakuaikana. 

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään suuhygienistin asiakasvastaanottoa sekä hammaslääkärin avustamista perushammas- ja erikoishammashoidon tehtävissä. Arkityönkuvaasi kuuluu myös keskisuuren vastaanoton muita tukitehtäviä kuten asiakasvastaanottoa, laskutusta sekä välinehuoltoa. Jokainen työntekijä vastaa omalta osaltaa aina laadukkaan asiakaskokemuksen muodostamisesta.

Kyseessä on 2-vuorotyö arkisin ja työvuorot ajoittuvat klo 8:00-19:30 välille. Työviikossa on tyypillisesti vain 1-2 iltavuoroa.

Tarjoamme:

Sinut otetaan työkohteeseen avosylin vastaan. Työkohteen arvoihin kuuluu, että niin työntekijät, kuin myös asiakkaat voivat tulla vastaanotolle luottavaisin mielin, tietäen olevansa hyvissä käsissä. Tulet työllistymään suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja saatkin käyttöösi heidän tarjoamat työsuhde-edut (mm. liikunta- ja kulttuurietu). Eduista kuulet lisää haastattelussa. Työtiimisi koostuu eri vahvuusalueiden ammattilaisista, joiden yhdessä tekemisestä muodostuu laadukas asiakaskokemus ja työkaveria arvostava työilmapiiri. 

Palkkaus tehtävässä neuvotellaa aiemman kertyneen työkokemuksesi mukaisesti ja asettuu kuukausiansiossa 2900e-3500e välille. 

Toivomme:

Tehtävässä vaaditaan suuhygienistin pätevyys sekä Valviran laillistus. Toimit työssäsi itsenäisellä otteella, joten perusosaaminen tulisi olla riittävällä tasolla omien asiakasvastaanottojen hoitamiseen. Muissa tehtävissä ympärilläsi on lämminhenkinen tiimi, joka auttaa sinua kehittymään ammattilaisena. Ei siis ole merkitystä oletko vastavalmistunut vai konkari, tärkeintä on löytää henkilö, joka työskentelee aktiivisella ja asiakaslähtöisellä työotteella sekä on valmis kehittymään työssään yhdessä muun työyhteisön kanssa!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään tai laitat hakemuksesi suoraan minulle. Paikka täytetän heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi napakasti osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Täydennämme tietoja tarvittaessa yhdessä haastattelussa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala 
p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)
miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus