Sosionomin sijaisuus lastensuojelussa, Turku

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 17.12.2023

Hohoi, sinä valmistunut sosionomi, jolla lasten parissa työskentely on lähellä sydäntä ja haluat tarjota turvallista arkea vaikeassa tilanteessa oleville nuorille! Etsimme sosionomia Turkuun joko pidempään määräaikaiseen työsuhteeseen tai vastaavasti ihan vakituiseen toimeen. Jos koet, että nämä asiat puhuttelevat sinua, jatkahan lukemista. 

Työnkuvaus:

Yksikkö, johon haemme työntekijää tarjoaa sijaishuollon perustasoista palvelua seitsemälle 9-17 -vuotiaalle nuorelle. Kohde on perustason asuinyksikkö ja vahvan ammatillinen, puitteiltaan kodinomainen sijaishuoltopaikka, jossa lapsi saa paljon tukea kasvuunsa ja koulunkäyntiinsä. Työkohteessa aikuiset kohtaavat lapset yksilöllisesti ja empaattisesti ja arjen rakentaminen tehdään yhdessä. Kohteen arki on ennakoivaa ja ratkaisukeskeistä, jonka keskeisessä roolissa on intensiivinen omaohjaajatyöskentely.

Tässä tehtävässä toimit luotettavana omaohjaajana sekä olet kasvatusvastuullinen aikuinen. Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö nuoren verkoston kanssa ja aktiivinen osallistuminen kehittämistyöhön sekä oman tiimisi hoitotyön laadun arviointiin ja raportointiin. Lisäksi pääset tuomaan oman osaamisesi koko työryhmän käyttöön. 

Tarjolla on pitkä kokoaikainen sijaisuus aina elokuun 2024 loppuun saakka, mutta voit myös työllistyä vakituisesti, jos se vastaa enemmän toiveitasi. Työ on 3-vuorotyötä koko viikon akselilla. 

Edellytämme:

Edellytämme Sosionomin AMK-tutkintoa. Sinulla olisi lisäksi hyvä olla suoritettuna hätäensiapukurssi sekä hygieniapassi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Aiempi kokemus sijaishuollon ja lastensuojelun kentältä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on aito kiinnostus vaikuttavaan lastensuojelutyöhön, tukea antavaan ja mahdollistavaan kasvatustyöhön sekä rohkeus tehdä työtään tiedolla, taidolla ja tunteella. 

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002. 

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja näin ollen saat käyttöösi heidän monipuoliset työsuhde-edut. Saat mm. kattavan työterveyshuollon, laajan terveysvakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun käyttöösi. Lisäksi asiakkaallamme on TAMKin kanssa yhteistyö, jonka kautta on mahdollista suorittaa laajoja ja laadukkaita koulutuksia. Asiakaskohteemme panostaakin erityisen paljon kehittämiseen ja digitaalisuuteen sekä arjen hyvään meininkiin. Sinun on mahdollista kouluttautua halutessasi jopa neuropsykiatriseksi valmentajaksi asti, joten tämä on myös hyvä tilaisuus lisätä omaa tietotaitoa ja kehittyä ammatissasi. 

Palkkaus tehtävässä on yks. sos. tes palkkaluokan G23 (2557,85e-2843,37e) mukainen. Lisäksi tämän päälle on mahdollista saada tehtäväkohtainen/henkilökohtainen lisä. Kohteessa on myös otettu käyttöön kannustepalkkiojärjestelmä, joka tarjoaa onnistumisiin perustuvan ylimääräisen kannustimen käytettäväksi työryhmän hyvinvointiin ja virkistäytymiseen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme etähaastattelujen kanssa jo hakuaikana. Haastattelut toteutetaan etäyhteyksiä hyödyntäen ja tiimimme toimii tukenasi ja apunasi koko rekrytointiprosessin ajan. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 85562496

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus