Sosionomin keikkatyö (mt-kuntoutujat)

Osa-aikainen

Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 16.4.2023

Sosionomi! Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa keikkatyötä mielenterveys- ja päihdepuolelta, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoasi? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin vilkaise alla oleva ilmoitus!

Etsimme nyt ammattitaitoista, mielenterveystyöhön suuntautunutta B-ajokortillista sosionomia Helsinkiin keikkatyöhön kotiin vietävän tuen palveluun! Keikkatyövuorot ovat pääasiassa arkiaamuja ma-pe. Työajat sijoittuvat yleisimmin klo 9-17 välille. Lähtö työvuoroihin on Kannelmäestä.

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveyskuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa mielenterveyskuntoutujien kanssa tarjoten heille keskusteluapua, hoidollista tukea (mm. lääkehoidon tukeminen, hoitoonohjaus, yksilö-, yhteisö ja ryhmähoito) sekä yleistä arjen ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin.

Asiakasyrityksemme ydintoiminta keskittyy Helsingin Kannelmäkeen, jossa sijaitsee mielenterveyskuntoutujille suunnattu ryhmäkotitoiminta, tuettu ja arvioiva asuminen, sekä päivätoimintaa. Lisäksi asiakasyrityksemme tarjoaa palveluita pääkaupunkiseudun alueella omissa asunnoissaan asuville mielenterveyskuntoutujille.

Tällä hetkellä haemme työntekijää lähinnä kotiin vietävän tuen palveluihin mutta myös ryhmäkotitoiminnan vuoroja voi olla toisinaan tarjolla. Kotiin vietävän tuen palveluissa B-ajokortti on välttämätön. Sinun työhösi kuuluu avustaa asiakkaita ja tukea heitä niin arjen asioissa kuin tarjota heille keskusteluapua. Työhön voi kuulua myös lääkehoitoa. Tässä työssä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat ehdottoman tärkeät, sekä aito halu auttaa ihmisiä. Keikkatyövuorot ovat pääasiassa arkiaamuja ma-pe. Työajat sijoittuvat yleisimmin klo 8-17 välille.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn, jossa vuoroja on tarjolla n. 1-2 viikossa. Työ on itsenäistä, joustavaa ja monipuolista – jokainen päivä on erilainen! Saat myös reilusti tukea esimiehiltäsi ja muulta tiimiltä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Saat alkuun kattavan perehdytyksen, joten toimintatavat tulee hyvin perehdytettyä. Tämän kaiken lisäksi seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa työnteko sujuu kuin tanssi! Työllistyt tehtävään MediPowerin kautta ja palkkasi sijoittuu alan kokemuksesi mukaan välille 19,00-23,00e/h (+ päälle 9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). 

Toivomme:

Tämä tehtävä edellyttää sosionomin tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Toivomme, että olisit suuntautunut mielenterveystyöhön opinnoissasi, mutta suuntautuminen ei ole pakollinen, mikäli sinulla on jo työkokemusta mielenterveystyön parista. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat keskiössä, sillä työssä erilaisten mielenterveysongelmien kanssa painivien henkilöiden kohtaaminen arvokkaasti on tärkeää. Ajokortti on välttämätön. Lisäksi sinulta tulisi löytyä lääkeluvista voimassa olevat LOP ja PKV -osuudet, ja mieluiten myös PSYK-osuus.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus