Sosionomin keikkatöitä, Pirkanmaa

Osa-aikainen

Haku päättyy 26.6.2022

Sosionomi! Onko lasten ja nuorten parissa työskentely lähellä sydäntäsi? Kiinnostaako sinua keikkaluontoinen työ? Mikäli vastasit kyllä, niin luepas loppuun saakka! Etsimme nyt sosionomeja keikkatöihin Pirkanmaalle lastensuojelun sijaishuollon yksiköihin.

Työnkuvaus:

Kohteet ovat pääsääntöisesti seitsemän paikkaisia lastenkoteja, joissa lapset ovat iältään 12-17 -vuotiaita. Lastenkodit sijaitsevat Nokialla, Kankaantakana, Kangasalla sekä Tampereella ja ne sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kohteisiin pääsee liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä, sekä kohteissa on myös hyvin parkkitilaa ja ilmainen parkki. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista, sekä tukea lapsia tavoitteellisesti kohti itsenäistä elämää.

Työtehtäviisi kuuluu mm. ohjaus- ja kasvatustyötä sekä yhteistyötä nuoren verkoston kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sosionomin tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi voimassa olevat lääkeluvat (LOVe tai ProEdu). Mikäli sinulla ei ole lääkelupia, on ne mahdollista suorittaa asiakaskohteessamme alennettuun hintaan. Sinulla olisi hyvä olla suoritettuna hätäensiapukurssi sekä hygieniapassi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ja osaamista lastensuojelutyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ja itsenäistä työotetta.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002. 

Tarjoamme:

Työllistyt keikkatyöhön meidän MediPowerin kautta. Keikkailu on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkkaus on kokemuksesta riippuen 20-23 € tunnilta + 9 % lomakorvaus. Palkanmaksu on kahden viikon välein.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus