Sosionomi/toimintaterapeutti kuntoutuskurssille

Osa-aikainen

Turku

Haku päättyy 3.3.2024

Etsimme innokasta ja ammattitaitoista henkilöä täyttämään viikon sijaisuuden neurologisten ja tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien parissa kuntoutuskurssilla Turussa. Haemme nyt joukkoon pätevää sosionomia, toimintaterapeuttia tai avustaviin tehtäviin lähihoitajaa viikolle 11. Haussa huomioidaan myös loppuvaiheen opiskelijat. Tehtävään valitulta vaaditaan myös ruotsin kielen taitoa.

Tämä on loistava tilaisuus päästä kehittämään osaamistasi kuntoutusalan tehtävissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana merkityksellisessä työssä, jossa voit tukea asiakkaidemme kasvua ja kehitystä heidän kuntoutusmatkallaan.

Työnkuvaus:

Tervetuloa mukaan innostavaan ja merkitykselliseen työhön neurologisten ja liikuntaelimistön sairauksien kuntoutuskurssilla! Etsimme nyt uusia ammattilaisia, jotka ovat innostuneita kuntouttavasta työotteesta ja haluavat tehdä vaikuttavaa työtä yksilökuntoutuksen parissa aikuisten kanssa.

Työskentely tapahtuu Turussa, ja saat mahdollisuuden työskennellä sekä itsenäisesti että tiimin tukemana. Kuntoutuskurssit ovat suunnattu aikuisille, jotka tarvitsevat moniongelmaisen sairausoireistonsa vuoksi yksilöllisesti ja moniammatillisesti toteutettua kuntoutuspalvelua. Työssä pidetään yksilötapaamisia ja mahdollisesti ryhmätilanteita, jotka painottuvat keskusteluryhmiin. Jakson  teemana on liikunta, aktiivisuus ja palautuminen.

Sijaisuutesi ajoittuu viikolle 11 (11.-15.3.2024). Työvuorot ovat ma-pe pääsääntöisesti klo: 8-16. 

Hakijalta toivomme:

Haemme ammattitaitoista ja innostunutta työntekijää, jolla on koulutustausta sosionomina, toimintaterapeuttina tai lähihoitajana Valviran laillistuksella.  Voit myös olla loppuvaiheen opiskelija, jolla on vähintään 2/3 opinnoista suoritettuna. Ruotsin kielen osaaminen on välttämätöntä! Aiempi työkokemus tuki-ja liikuntaelinsairauksien, reumasairauksien sekä neurologisten sairauksien hoidosta on hyötyä tässä tehtävässä, ja se auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja ohjauksellista työotetta. Asiakkaiden parhaan mahdollisen tuen takaamiseksi toivomme sinulta myös aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

MediPower tarjoaa:

Tervetuloa mukaan MediPowerin tiimiin, jossa huolehdimme sinusta täysillä! Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle täysi tuki ja apu kaikissa tilanteissa. Voit olla huoletta, sillä meihin saa helposti ja nopeasti yhteyden joka päivä vuoden ympäri. Olemme täällä sinua varten, jotta voit keskittyä parhaaseen mahdolliseen hoitotyöhön.

Palkkauksesi tehtävässä asettuu 19-23 euron tuntipalkan haarukalle, riippuen kokemusta, ja lisäksi maksamme 9 % lomakorvauksen päälle. Lähihoitajan palkkaus sopimuksen mukaan.

Palkkasi maksetaan sinulle säännöllisesti ja luotettavasti kahden viikon välein perjantaisin. Me MediPowerilla haluamme sinun voivan hyvin ja nauttivan työstäsi täysin siemauksin. 

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko paikasta? Älä epäröi, vaan ota rohkeasti yhteyttä meihin jo tänään! Täytä hakemus helposti sivuillamme ja kerro meille työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme etähaastattelut välittömästi hakujen aikana.

Tässä on mahdollisuutesi tarttua nopeasti houkuttelevaan työmahdollisuuteen ja päästä mukaan ammattitaitoiseen ja lämminhenkiseen tiimiin. Anna osaamisesi loistaa hakemuksessasi ja anna meidän näyttää, miten voimme tukea sinua työssäsi ja auttaa sinua menestymään.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 94758011

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus