Sosionomi tai sairaanhoitaja perhetyöhön

Osa-aikainen

Helsinki

Haku päättyy 5.2.2023

Miltä kuulostaisi merkityksellinen ja vastuullinen työ perhetyön parissa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Mahistuki Oy:lle perhetyöntekijää Helsinkiin osa-aikatyöhön. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi sosionomi tai sairaanhoitaja. Kyseessä on osa-aikatyö ja työvuorojen pituus vaihtelee. 

MAHISTUKI on yksityinen sosiaalipalvelualan yritys, joka tarjoaa korkeatasoista kuntouttavaa tukea yksilöille, perheille ja ryhmille.

Työnkuvaus:

Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja tapahtuu asiakasperheiden omissa kodeissa ja arkiympäristöissä, kohteiden välillä liikutaan omalla (kilometrikorvaukset maksetaan) tai työnantajan autolla. Työ tapahtuu kahdessa vuorossa, aamu- ja iltavuoroina. Työvuorot painottuvat iltaan. Kyseessä osa-aikatyö, sopimuksen mukaan 50-80% työaika. 

Perhetyö on tavoitteellista ja suunnitelmallista perheen kotona ja arkiympäristössä tehtävää muutostyötä, jonka avulla tuetaan- ja tavoitellaan asiakasperheiden ja lasten hyvinvointia. Keskeistä perhetyössä on voimavarakeskeinen työskentely, verkostoyhteistyö ja asiakaslähtöinen ajattelu eli perheen yksilöllisten tarpeiden huomioiminen. Perhetyöntekijä esimerkiksi tukee ja ohjaa vanhempia lastenhoidossa, kasvatuksessa sekä turvallisen arjen rakentamisessa, joiden lähtökohtana on lapsen ikätasoinen kasvu ja kehitys. Perhetyöntekijä pyrkii myös edistämään kannustavassa ja turvallisessa ilmapiirissä perheenjäsenten keskinäisen vuorovaikutuksen kehittymistä.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn erilaisten perheiden parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi taustallasi huipputiimi, mentori sekä päivystävän esihenkilön tuki -kattavaa perehdytystä unohtamatta. Työsi on itsenäistä ja joustavaa, ja pääset itse vaikuttamaan työarkesi sisältöön.

Työnantaja myös tarjoaa:

• 500 euron suuruisen bonuksen 6kk työskennelleille työntekijöille
• laajan tuen kouluttautumiseen: Mahistuki Oy:n kokoaikaisena työntekijänä voit säännöllisen sisäisen koulutuksen lisäksi koeajan jälkeen suorittaa työn ohessa myös esim. neuropsykiatrisen valmentajan opinnot tai sosiaalipedagogisen koiratoiminnan ohjaajan opinnot
• kilometrikorvaukset omaa autoa käyttäville työntekijöille
• hyvän perehdytyksen ja laadukkaan työnohjauksen
• työterveyshuollon
• mahdollisuuden käyttää työnantajan autoa työssä
• hätäensiapu- ja turvallisuuskoulutuksen
• mahdollisuuden vaikuttaa itse työaikoihin

Eikö kuulostakin hyvältä?

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa, kuten sosionomin tai sairaanhoitajan tutkintoa tai muuta kasvatusalan korkeakoulututkintoa, sekä Valviran nimikelaillistusta.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuvaa työkokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Eduksi luetaan neuropsykiatrinen osaaminen, työkokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa työskentelystä, työkokemus vanhemmuuden tukemisesta, toiminnallisten menetelmien osaaminen sekä kuntouttavan työotteen taidot. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja vahvat vuorovaikutustaidot, sekä aito kiinnostus perhekuntoutuksen tehtäviin.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon ja nopean pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään Mahistuki Oy:n omille kirjoille, mutta MediPowerin HR-tiimi toimii tukenasi koko hakuprosessin ajan! Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus