Sosionomi tai sairaanhoitaja, lastensuojelutyö

Kokoaikainen

Mynämäki, Turku

Haku päättyy 26.6.2022

Sosionomi tai sairaanhoitaja! Mikäli lasten ja nuorten parissa työskentely on lähellä sydäntäsi, olet ehkä etsimämme henkilö:

Etsimme nyt sosionomia tai sairaanhoitajaa Mynämäellä sijaitsevaan lasten erityistason asuinyksikköön. Tarjolla on sopimuksen mukaan 1-2kk sijaisuus tai mahdollisuus keikkaluonteiseen työhön. Työ on 2-vuorotyötä, jossa turvataan lastenkodissa asuvien lasten ja nuorten sujuva arki.

Työnkuvaus:

Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista, sekä tukea lapsia ja nuoria tavoitteellisesti kohti itsenäistä elämää. Lastenkodissa on 7 lasta, jotka ovat iältään 12-17 -vuotiaita. Työ on ohjauspainotteista sujuvan ja rauhallisen arjen turvaamista, sekä yhdessäoloa lasten kanssa. Yksikössä eletään strukturoitua aikuisjohtoista arkea, joka suunitellaan yhdessä lapsia ja nuoria osallistamalla. Lasten osallisuus sekä yhteisissä, että omissa asioissa, on keskeinen toimintamalli yksikössä. Yksikössä työskennellään ratkaisukeskeisesti kohti lapsen kehitystä sekä kasvua tukevaa tasapainoista arkea. Ohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin lasten, kuin myös heidän läheistensä sekä muiden mahdollisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme että viihdyt vuorovaikutteisessa roolissa. 

Työ on ohjauspainotteista, jossa huolehditaan mm. lasten ruokahuollosta, koulutehtävien teosta, viriketoiminnan suunnittelusta sekä toteuttamisesta, sosiaalisesta kanssakäymisestä lasten kanssa, voinnin seurannasta, sekä mahdollisesta yhteydenpidosta lapsen perheen kanssa. Nuoria kannustetaan ja opastetaan omatoimisuuteen ja suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kuntouttavaa ohjelmaa. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle vastuullisen, kehittävän sekä merkityksellisen työn lasten ja nuorten parissa, jossa päivät pitävät sisällään monipuolisesti eri työtehtäviä. Toiminnan suunnittelussa sinulla on myös mahdollisuus päästää oma osaamisesi ja luovuutesi valoilleen ja hyödyntää sitä työssäsi. Aiempi vastaava työkokemus lastensuojelutyöstä katsotaan hakuprosessissa isoksi eduksi. Saat hyvän perehdytyksen kohteeseen sekä työnkuvaan liittyen. Sinulla on myös jatkuvan esimiehen ja muun tiimin tuki taustalla. 

Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan. 

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sosionomin tai sairaanhoitajan AMK-tutkintoa ja aiempaa kokemusta lastensuojelusta tai vastaavista tehtävistä. Ohjaajan roolissa hyvät vuorovaikutustaidot ja kuntoutuksellinen työote ovat keskiössä, sillä tavoitteena on ratkaisukeskeisesti ja vuorovaikutteisesti tukea lapsia ja nuoria heidän arjessaan. 

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus