Sosionomi tai lähihoitaja perhekuntoutukseen

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 4.12.2022

Miltä kuulostaisi merkityksellinen työ perhekuntoutuksen parissa? Haemme nyt asiakaskohteellemme Espooseen sosionomia tai lähihoitajaa 3kk sijaisuuteen!

Työnkuvaus:

Tässä roolissa pääset toimimaan neljän perheen parissa perhekuntoutuksen tehtävien parissa, toimien perheiden tärkeänä arjen tukena mm. vuorovaikutuksen ja osallisuuden edistämisen alueilla. Työ tapahtuu perheiden asunnoissa, ja asunnot sijaitsevat samassa taloyhtiössä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa ohjaus ja yhdessäolo perheiden eli huoltajan/vanhemman ja lapsen/lasten kanssa. Käyntien pituudet perheiden parissa vaihtelevat. Lisäksi tärkeä osa työtä on kirjaaminen. Sinut perehdytetään sijaisuutesi alussa perheisiin ja työtehtäviin hyvin. 

Tämän lisäksi sosionomin työnkuvaan kuuluu mm. lasten kanssa yksilötyöskentelyä ja eri perhekokoonpanoilla työskentelyä perheen arjessa sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Tämän lisäksi kuuluu myös perheen tavoitteiden laatimista ja arviointia sekä kuntoutusprosessin eteenpäin viemistä ja vanhempien tapaamisia. 

Työ on 2-vuorotyötä eli aamua ja iltaa koko viikon akselilla ma-su. Työt alkaisivat mahdollisimman pian ja kestäisivät 3 kuukautta. 

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sosionomin tai lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran nimikelaillistusta. Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta lastensuojelu tehtävistä. Toivomme myös, että sinulla on reipas asenne ja vahvat vuorovaikutustaidot, sekä aito kiinnostus perhekuntoutuksen tehtäviin.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn erilaisten perheiden parissa, tapahtuen näppärästi yhdessä taloyhtiössä. Työsi on itsenäistä ja joustavaa, ja pääset itse vaikuttamaan työarkesi sisältöön sekä työtehtävien kulkuun. Saat myös hyvän perehdytyksen tehtävään sekä jatkuvan esimiehen ja muun tiimin tuen. Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta, eli me toimimme työnantajanasi ja palkanmaksajanasi, ja olemme aina tavoitettavissasi, jos sinulla herää kysymyksiä.

Palkkaus sosionomille on 20 €/h ja lähihoitajalle 16 €/h (+ päälle lomakorvaus ja vuorolisät).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus