Sosionomi mielenterveyskuntoutujien pariin

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 23.1.2022

Sosionomi! Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa työtä mielenterveys- ja päihdepuolelta, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoasi? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lueppa loppuun asti. Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta! Siispä tervetuloa mukaan jatkuvasti kasvavaan yritykseen!

Etsimme nyt ammattitaitoista, mielenterveystyöhön suuntautunutta sosionomia Helsinkiin. Voit työllistyä joko Kannelmäessä sijaitsevaan ryhmäkotitoimintaan, tai Vantaan alueella tapahtuvaan kotiin vietävän tuen palveluun. Saat siis itse päättää, haluatko tehdä töitä kiinteästi yhdessä kohteessa, vai liikkuvasti. Työmuotoa on myös mahdollista vaihdella. Työsuhde alkaa n. 6-12kk määräaikaisuudella.

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveyskuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa mielenterveyskuntoutujien kanssa tarjoten heille keskusteluapua sekä yleistä arjen ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin. Asiakasyrityksemme ydintoiminta keskittyy Helsingin Kannelmäkeen, jossa sijaitsee mielenterveyskuntoutujille suunnattu ryhmäkotitoiminta ja tuettua asumista, sekä päivätoimintaa. Ryhmäkotiasuminen saattaa olla kuntoutujille pitkäaikaista vaikka tavoitteena on siirtyminen vähemmän tuen piiriin. Tuettu asuminen on kuntoutujille väliaikaista ja tavoitteena on, henkilö siirtyy vähemmän tuettuun asumismuotoon omaan kotiin. Lisäksi on tarjolla mielenkiintoista ja ammatillisesti kehittävää työtä arvioivassa asumisessa, jossa tavoitteena on, että 1-6kk sisällä asiakkuuden alkamisesta asiakas pääsee muuttamaan tuen tarpeidensa mukaiseen asumiseen joko tuetusti, tai täysin itsenäisesti.

Sinun on mahdollista työllistyä ryhmäkotitoimintaan, tuettuun asumiseen tai suoraan kotiin vietävän tuen palveluun. On myös mahdollista aloittaa ryhmäkotitoiminnasta, ja siirtyä jonkin ajan kuluttua liikkuvaan työhön. Työvuoroja on tarjolla joustavasti maanantaista sunnuntaihin. Myös ’virka-aikainen’ arkipäivätyökin on kuitenkin mahdollista sovittaessa. Työ saattaa sisältää toisinaan puhelinpäivystystä.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn, jossa saat itse vaikuttaa työarkeesi. Työ on itsenäistä, joustavaa ja monipuolista – jokainen päivä on erilainen! Saat myös reilusti tukea esimiehiltäsi ja muulta tiimiltä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Perehdytysohjelma kestää 4 kuukautta, joten toimintatavat tulee hyvin perehdytettyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteessa käytössäsi on laaja työterveyshuolto erikoislääkäreineen ja kaiken kattava lisävakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja kulttuurietuja, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. Tämän kaiken lisäksi seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa työnteko sujuu kuin tanssi!

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää sosionomin tutkintoa. Toivomme, että olisit suuntautunut mielenterveystyöhön opinnoissasi, mutta suuntautuminen ei ole pakollinen, mikäli sinulla on jo hyvin työkokemusta alalta. Toivomme yleisesti jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat keskiössä, sillä työssä erilaisten mielenterveysongelmien kanssa painivien henkilöiden kohtaaminen arvokkaasti on tärkeää. Tehtävä saattaa sisältää aina silloin tällöin puhelinpäivystystä, joten toivomme sinun olevan valmis myös siihen. Ajokortti ja jonkun muun kielen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus