Sosionomi erityislastenkotiin, Espoo

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 10.12.2023

Sote-alan ammattilainen! Miltä kuulostaisi aktiivinen ja vaihteleva työ lasten parissa? Olisitko sinä parhaimmillasi turvallisen aikuisen roolissa, joka tukee erityistarpeisen lapsen etua? Tässä roolissa yhdistyykin toiminnallinen työ sekä mahdollisuus olla takaamassa lapsen hyvinvointia edistävä ja tasapainoinen kasvuympäristö. 

Haemme nyt ammattitaitoista sosionomia erityislastenkodin ohjaustehtäviin Espooseen. Kyseessä on pieni yksikkö, joka on suunnattu alle 13-vuotiaille erityislapsille. Tavoitteenamme on löytää työntekijä, joka viihtyisi kohteessa pidempään ja tarjolla onkin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhde, täysillä työtunneilla. Töitä tehdään kolmessa vuorossa koko viikon akselilla ja aloitus on joustavasti sovittavissa. Kohteen kokonaisvaltaista toimintaa ohjaa niin lapsen kuin myös työntekijöiden hyvinvointia tukeva tapa toimia! Työn aloitus on sovittavissa, mutta töitä on tarjolla jo heti. 

Työnkuvaus:

Tässä roolissa pääset toimimaan hoito- ja kasvatustyön ytimessä. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista sekä kokonaisvaltaista kuntoutumista. Työsi sisältää paljon ohjauksellista otetta arkitoimien parissa sekä yhdessäoloa lasten kanssa. Erityislasten kanssa arjessa huomioidaan myös yksilölliset tarpeet ja vahvistetaan arkirutiineja. Työ on pitkäjänteistä ja tavoitteellista, kohti lapsen kasvua ja kehitystä tukevaa tasapainoista arkea. Ohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin lasten, kuin myös heidän läheistensä sekä muiden mahdollisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme että viihdyt vuorovaikutteisessa roolissa. Työ on 3-vuorotyötä, eli sinun pitäisi pystyä tekemään myös ajoittain yövuoroja. 

Toivomme:

Tehtävä edellyttää Sosionomin AMK-tutkintoa. Aiempi kokemus lastensuojelun tehtävistä ja erityisesti sijaishuollosta on hyvin toivottavaa. Kokemus erityislasten kasvatuksesta ja kuntoutuksesta on myös eduksi. Kiinnostus, asenne ja motivaatio kuitenkin ratkaisee. Ohjaajan roolissa hyvät vuorovaikutustaidot ja ratkaisukeskeinen työote ovat keskiössä. 

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn lasten parissa. Saat hyvän perehdytyksen kohteeseen ja tukena perehdytyksessä toimii sähköinen oppimisympäristö. Yksikön henkilökunnalle on tarjolla monipuolinen koulutuskokonaisuus. Saat myös jatkuvan esimiehen ja muun tiimin tuen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteesi aikana käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan vakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja hyvinvointietu, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. 

Työvuorosuunnittelussa noudatetaan lista-autonomian periaatteita, eli työntekijä pääsee itse merkittävästi vaikuttamaan oman työelämän ja arjen yhteensovittamiseen. Esimerkkinä: Kolmen viikon listassa aamuja on yleensä noin 4-5, iltoja 7-8 ja yövuoroja 1-3. Vuoroihin on kuitenkin mahdollista itse vaikuttaa, jonka myötä työntekijäkohtaista vaihtelua on.

Tehtävässä peruspalkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan tesin palkkaluokan G24 mukainen, eli sijoittuu kokemusvuosien mukaan 2594-2916 e/kk välille. Tähän päälle tulee vaativan työn lisä ja lisäksi kokemuksesta ja osaamisesta voidaan palkita vielä erikseen, josta muodostuu tehtäväkohtainen lisä. Lisäksi yks. sos. tes. mukaiset vuorolisät tulevat tietenkin palkkaan päälle. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän sivujemme helpon pikahakemuksen jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 88019857

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus