Sosiaalityöntekijä, Uusikaupunki

Kokoaikainen

Uusikaupunki

Haku päättyy 5.2.2023

Sosiaalityöntekijä, onko etsinnässäsi merkityksellinen työ, jossa pääset tekemään hyvää monipuolisten työtehtävien parissa?

Etsimme asiakkaallemme Medivida Oy:n alla Uudenkaupungin alueella toimivalle vastaanottokeskukselle sosiaalityöntekijää neuvonta- ja ohjaustyöhön kaupungin keskustassa sijaitsevaan asiakaspalvelutilaan. Kyseessä on uusi, viime kuussa aloittanut ukrainalaisten vastaanottokeskus; haja-asutus yksikkö, jossa asukkaat asuvat vuokra-asunnoissa. 

Haemme nyt tehtävään ammattitaitoista, asiakaspalveluhenkistä sosiaalityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen ylläpitämään ja edistämään yksilöiden ja perheiden turvallisuutta, suoriutumista, sekä yhteisöjen toimivuutta.

Työnkuvaus:

Asukkaita on tällä hetkellä 70-100 Uudenkaupungin alueella ja yksikön kapasiteetti on suunniteltu 200 keskusmajoittujalle (asuvat Medividan vuokraamissa asunnoissa). Lisäksi Vakka-Suomen jo olemassa olevat yksityismajoittujat (asuvat itse järjestämissään asunnoissa) sekä kuntamallin asukkaat (asuvat toisien kuntien kuin Uusikaupunki osoittamissa asunnoissa) siirtyvät nyt lähitulevaisuudessa Medividan asiakkaiksi (näitä yhteensä alueella noin 1000) ja heille tuotetaan Uudestakaupungista nuo tarvittavat vastaanottolainmukaiset tarvittavat sosiaali- ja terveyspalvelut. Resursseja tarvittaessa lisätään.

Vastaanottokeskuksen sosiaalipalvelut sisältävät neuvontaa, ohjausta, sosiaalisten ongelmien selvittämistä, kriisityötä, taloudellisen tuen myöntämistä sekä muita tukitoimia, jotka ylläpitävät ja edistävät hyvinvointia ja suoriutumista arjessa. Vastaanottokeskuksen perussosiaalityö pitää sisällään mm. asiakkaiden alkuhaastatteluja, oleskeluluvan saaneiden kuntasijoitushaastatteluja, ohjaus- ja neuvontatyön lisäksi toimeentulotukityön kehittämistä, sekä ehkäisevää työtä ja psykososiaalisen tuen tarjoamista tukikeskustelujen kautta asiakkaiden elämänhallinnan ja aktiivisuuden parantamiseksi.

Työ on arkena tapahtuvaa kokopäivätyötä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle hyvällä sijainnilla Uudenkaupungin keskustassa merkityksellisen ja vastuullisen työn, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työarkeesi. Tärkeästä työstä halutaan maksaa hyvä korvaus ja palkkaus tässä tehtävässä on kilpailukykyinen n. 4000 €/kk riippuen aiemmasta työkokemuksesta ja osaamisesta. Työ on itsenäistä, joustavaa ja moninaista – jokainen päivä on erilainen! Sinulla on myös taustallasi jatkuva esimiehen ja muun tiimin tuki, joiden kanssa pääset jakamaan ja ratkomaan arjen askarruttavat kysymykset ja mahdolliset kimurantit tilanteet.

Jotta suoriutuisit työstä menestyksekkäästi ja kokisit sen mielekkääksi, työskentely aloitetaan kattavalla perehdytysohjelmalla, joka kestää 4 kuukautta, jolloin yksikön toimintatavat tulevat tutuiksi ja työntekijällä on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja kulttuuriseteli, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. Tämän kaiken lisäksi pääset osaksi työyhteisöä, jossa seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat jakamassa työarjen ilot. 

Yritys johon tulet työllistymään, on kotimainen yrittäjähenkinen kasvuyritys, missä pystytään myös mahdollistamaan kasvupolkuja urallasi. Keskus ja työyhteisö uusi, joten oman kiinnostuksesi mukaan tämä on myös loistava mahdollisuus päästä rakentamaan työyhteisöä ja ennen kaikkea omaa roolia. 

Toivomme:

Tehtävä edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy sosiaalityön opinnot, voimassa olevaa Valviran laillistusta ja hyvää suomen kielen osaamista. Ukrainan ja venäjän kielen osaaminen katsotaan haussa isoksi eduksi.

Vastaava työkokemus ei ole ehdoton edellytys, vaan tärkeintä on avoin, positiivinen asenne työntekoon ja halu oppia uutta.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus