Sairaanhoitajaopiskelijan kesätyömahdollisuudet

Osa-aikainen

Haku päättyy 29.2.2024

Sairaanhoitajaopiskelija! Etsikö unelmiesi kesätyötä?

Oletko vasta aloittelemassa uraasi? Tässä on tilaisuutesi! Meidän kautta voit työllistyä vaihteleviin kunnallisiin ja yksityisen puolen työkohteisiin joko sijaisuuksiin tai keikkatöihin

Työmahdollisuuksia avautuu valtakunnallisesti koko Suomen alueelle ja voit halutessasi reagoida sinua kiinnostaviin työtarjouksiin. Työskentely tapahtuu joko MediPowerin kautta tai pidemmissä sijaisuuksissa mahdollisuuksien mukaan suoraan asiakaskohteen kirjoilla. Mahdollisuuksia on siis monenlaisia!

Minkälaisia kesätöitä meiltä löytyy juuri sinulle?

  • Alkuvaiheen opiskelijana (vähintään 60 op) voit tehdä lähihoitajan keikkatöitä tai sijaisuuksia. 
  • Loppuvaiheen opiskelijana (vähintään 140 op) voit tehdä sairaanhoitajaopiskelijan sijaisuuksia tai keikkatöitä.

Työkohteet sijaisuuksissa ja keikkatyössä: 

Sekä sairaanhoitajan, että lähihoitajan kesätyökohteemme ovat pääasiassa yksityisiä tai kunnallisia palvelutaloja, jotka ovat suunnattu ikäihmisille sekä kehitys- tai liikuntavammaisille. Tämän lisäksi työkohteina on myös, riippuen paikkakunnasta, lastensuojelun sekä kotihoidon yksiköitä. Työ pitää sisällään monipuolisesti työtehtäviä ja sinun oma osaamisesi vaikuttaa mahdollisiin vastuualueisiisin. Työkohteesi tarkentuessa pääset ennen työn aloitusta kuulemaan yksityiskohtaisemmin tulevista tehtävistäsi ja saat kattavan perehdytyksen tulevaan työyksikköösi sekä asiakaskuntaan.

  • Kesäsijaisuuden kesto ja työtuntimäärä sovitaan joustavasti sinun käytettävyytesi mukaan.
  • Kyseessä on tyypillisesti 2-vuorotyö.
  • Keikkatöissä päätät itse milloin menet töihin ja varaat vuorot näppärän puhelinsovelluksemme kautta.
  • Palkkaus tehtävissä asettuu 14,50-19,00 e/h akselille, riippuen kohteesta, kokemuksestasi sekä mihin asti olet opinnoissasi edennyt. Tämän lisäksi päälle tulee työehtosopimuksen mukaiset lisät ja 9 % -lomakorvaus. 

Sijaisuuksissa ja keikkatyössä edellytetään perushoivaosaamista, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Hakeminen: 

Anna meille hakemuksessasi vinkkiä siitä millainen on unelmiesi kesätyö. Kerro meille toiveesi sijainnin, asiakaskunnan ja työympäristön suhteen. Lisää myös toiveesi palkkauksen sekä käytettävyytesi suhteen.

Jätä meille pikahakemus, ja otamme yhteyttä sinuun, sopivien työtarjouksien kanssa!

Ilmoitusnumero: 92932755

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus