Sairaanhoitajan vakityö, Vantaa (ikäihmiset)

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 2.4.2023

Olisiko ihana aloittaa jokainen työpäivä tuntien kuuluvansa osaksi aktiivista yksikköä, jossa työyhteisö panostaa ikäihmisten monipuolisen ja hyvän arjen eteen? Tässä kohteessa viihtyvät niin asiakkaat kuin myös henkilökunta. Hoitotyötä toteutetaan virikkeellisessä ympäristössä ammattimaisella ja yhteisöllisellä otteella. Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten palveluasumisen yksikköön Vantaalle. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, arkiaamu painotuksella ja tarjolla on täydet työtunnit! 

Tässä työssä pääset rakentamaan hyvää, turvallista ja elämyksien täyteistä elämää ikäihmisille!

Työnkuvaus:

Kohde tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ja asukaspaikkoja on 30:lle ikäihmiselle. Tavoitteena on että asukkaat asuvat kohteessa pitkäaikaisesti ja hoivaa tarjotaan ohjauspainotteisesta saattohoitoon.

Sairaanhoitajana sinun rooliisi kuuluu asiakaskunnan lääkehoidoin suunnittelun, toteutuksen ja seurannan tehtävät yhdessä lämminhenkisen työtiimin kanssa. Osallistut vuorojesi aikana myös asiakkaiden arkea tukevaan perushoivaan ja sairaanhoidollisten vastuutehtäviesi ohella pääset nauttimaan yksikön tarjoamasta virikkeellisestä ympäristöstä. Alueella asustelee myös kirjava joukko eläimiä, joiden puuhastelut tuottavat iloa niin asukkaiden kuin myös hoitohenkilökunnan arkipäiviin. Jokaisen asukkaan tarpeet suunnitellaan yksilöllisesti asukkaiden omaisten kanssa, joten tämä työ sisältää yhteydenpitoa omaisiin. Tässä kohteessa sairaanhoitaja työskentelee lähtökohtaisesti 2-vuorossa, mutta työsi tulee olemaan pääosin arkiaamupainoitteista. 

Arvostamme: 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta. Työntekijältä toivomme oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta lääkehoidon optimointiin sekä toteutukseen. Työkohteessa on tarjolla kollegiaalista tukea, joten voit olla myös uraasi aloitteleva sairaanhoitaja ja pääset kehittymään yhdessä tiimisi kanssa. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Haluamme, että viihdyt ja koet olevasi juuri oikeassa paikassa – tekemässä työtä, jolla on merkitys. Lisäksi saat mukavassa työympäristössä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja haastaa itseäsi. Mielipiteitäsi ja näkemyksiäsi arvostetaan, sillä tässä työssä pääset kehittämään koko yksikön toimintaa. Tässä elämän iloa tulvivassa kohteessa otetaan sinut avosylin vastaan ja perehdytetään työtehtäviin kattavasti. Työllistyt kohteeseen suoraan asiakasyksikkömme kirjoille. MediPowerin huolehtiva HR-tiimi on koko rekrytointiprosessin ajan tukenasi!

Palkkaus tässä tehtävässä määrittyy aiemman työkokemuksen mukaan ja asettuu 2400-3200e/kk haarukalle, johon tulee luonnollisesti vielä vuorolisät. Työsuhde-eduista kuulet lisää asiakashaastattelussa! 

Kaikille kevään 2023 aikana aloittaville työntekijöille maksetaan 200e rekrytointibonus, kun he aloittavat työssä! Summa maksetaan aloittaneelle työntekijälle palkkatulona aloitusviikon perjantaina. (Ehto: Työssä aloitus täytyy olla lyöty lukkoon aikavälillä 23.2.-31.3.2023).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi jo tänään! Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus