Sairaanhoitajan vakityö, Vantaa (ikäihmiset)

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 23.1.2022

Olisiko ihana aloittaa jokainen työpäivä tuntien kuuluvansa osaksi aktiivista yksikköä, jossa työyhteisö panostaa ikäihmisten monipuolisen ja hyvän arjen eteen? Tässä kohteessa viihtyvät niin asiakkaat kuin myös henkilökunta. Hoitotyötä toteutetaan virikkeellisessä ja vehreässä ympäristössä ammattimaisella ja yhteisöllisellä otteella. Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten palveluasumisen yksikköön Vantaalle. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja tarjolla on täydet työtunnit! 

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset rakentamaan hyvää, turvallista ja elämyksien täyteistä elämää ikäihmisille. Sairaanhoitajana sinun rooliisi kuuluu asiakaskunnan lääkehoidoin suunnittelun, toteutuksen ja seurannan tehtävät yhdessä lämminhenkisen työtiimin kanssa. Osallistut vuorojesi aikana myös asiakkaiden arkea tukevaan perushoivaan ja sairaanhoidollisten vastuutehtäviesi ohella pääset nauttimaan yksikön tarjoamasta virikkeellisestä ympäristöstä. Alueella asusteleekin kirjava joukko eläimiä, joiden puuhastelut tuottavat iloa niin asukkaiden kuin myös hoitohenkilökunnan arkipäiviin. Myös sosiaalinen media on työkohteessa ahkerassa käytössä, joten pääset halutessasi päivittelemään sisältöä myös sinne. Jokaisen asukkaan tarpeet suunnitellaan yksilöllisesti asukkaiden omaisten kanssa, joten tämä työ sisältää yhteydenpitoa omaisiin. Tässä kohteessa sairaanhoitaja työskentelee lähtökohtaisesti 2-vuorossa, mutta työsi tulee olemaan arkiaamu-painoitteista. Voit myös mieluusti esittää hakemuksessasi toiveesi työajoista, jos sinulle sopii esimerkiksi vain arkiaamut.

Arvostamme: 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta. Työntekijältä toivomme oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta tärkeintä on positiivinen asenne! 

Tarjoamme:

Haluamme, että viihdyt ja koet olevasi juuri oikeassa paikassa – tekemässä työtä, jolla on merkitys. Lisäksi saat mukavassa työympäristössä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja haastaa itseäsi. Mielipiteitäsi ja näkemyksiäsi arvostetaan, sillä tässä työssä pääset kehittämään koko yksikön toimintaa. Tässä elämän iloa tulvivassa kohteessa otetaan sinut avosylin vastaan ja perehdytetään työtehtäviin kattavasti. Työllistyt kohteeseen tapauskohtaisesti joko alkuun MediPowerin kautta, tai suoraan asiakasyksikkömme kirjoille. MediPowerin huolehtiva HR-tiimi on koko rekrytointiprosessin ajan tukenasi! Palkkaus sop. mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi jo tänään! Voit kertoa itsestäsi esim. WhatsAppilla 040 558 6793, sähköpostitse saara.hahl@medipower.fi tai jättää hakemuksen sivujemme kautta. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (Myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus