Sairaanhoitajan vakityö, Sastamala

Kokoaikainen

Sastamala

Haku päättyy 11.6.2023

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle sairaanhoitajalle olisi nyt tarjolla vakituinen tehtävä Sastamalassa! Kohde on kodinomainen 30 paikkainen ikäihmisten palveluasumisyksikkö, jossa panostetaan toiminnalliseen arkeen. Työn aloitus on mahdollisimman pian ja kohteeseen on tarjolla kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Tässä asiakaskohteessamme on puitteet aktiiviseen seniorielämään sekä optimaalisen hoivan toteuttamiseen. Kyseinen kohde tarjoaa asiakkailleen palveluasumispaketteja sekä ympärivuorokautista hoivaa. Yksikössä on runsaasti yhteisöllisyyttä tukevia toiminnallisuuksia ja asukkaiden arkea piristävät yhteiset saunaillat sekä vaihtuvat tapahtuma-aktiviteeti. Asukkaiden toimintakyky ja avun tarve vaihtelee kevyemmän tuen tarpeesta – vuodehoidollisempaan. Sairaanhoitajana työskentelet niin palveluasuntojen asukkaiden kuin myös ympärivuorokautisen ryhmäkodin asiakkaiden parissa.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu hoivayksikön ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, omaisyhteistyö, lääkärinkierrot, lähihoitajien lääkenäyttöjen vastaanotto ja lähihoitajien avustaminen perushoitotyössä. Työ on arkiaamutyötä ma-pe klo: 7-16 välillä, mutta myös viikonloppu- ja iltatyö on toiveesi mukaan mahdollista. Kohteessa sairaanhoidollista vastuuta kanssasi jakaa yksikön esimies. 

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistuksella varustettu sairaanhoitaja. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Sinulla tulisi myös olla voimassa olevat lääkeluvat (näytöt suoritetaan työkohteessa työn aloituksen yhteydessä). Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja talon esihenkilö. Ennen työn aloitusta esihenkilösi perehdyttää sinut työhön. 

Tarjoamme:

Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille, mutta me MediPowerilla autamme sinua rekrytointiprosessissa ja pääset pikaisesti näppärään etähaastatteluun. Tehtävän palkkaus on yksityisen sos. tes mukainen G22D. Lisäksi saat käyttöösi kohteen tarjoamat työsuhde-edut: ePassi Flex johon työantaja laittaa 2x /vuodessa 80€, alennuksia ja huippuetuje eri kohteisiin ja Terveystalon työterveyshuollon. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille sivujemme kautta helpon pikahakemuksen mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus