Sairaanhoitajan vakityö kotihoidossa, Vantaa

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 11.6.2023

Sairaanhoitaja! Kaipaatko kesältä muutakin kuin hellettä ja aurinkomatkoja? Tuntuuko, että nyt olisi hyvä hetki jollekin uudelle ja jännittävälle? Valitettavasti aurinkoa ja lämpöä emme voi luvata, mutta sen sijaan meillä olisi tarjolla sairaanhoitajan vakituinen tehtävä ihan uudessa tiimissä Vantaalla kotihoidossa! Jatka lukemista, niin kerromme lisää.

HUOM! Jokaiselle asiakaskohteeseemme työllistyneelle henkilölle maksetaan 1kk työskentelyn jälkeen 200e aloitusbonus palkkatulona!

Psst.. Haemme kohteeseen myös lähihoitajia, kurkkaa ilmoitus täältä!

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Haemme asiakkaallemme vakituista sairaanhoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle kotihoidon tehtävien pariin. Työ on arkiaamutyötä täysillä työtunneilla (38h 15 min/viikko). Kohteessa on autonominen työvuorosuunnittelu, joten pääset itse helposti vaikuttamaan työvuoroihisi. Sairaanhoitajan tehtäviisi kuuluu mm. Muun tiimin tukeminen ja ohjaus, sairaanhoidollinen kokonaisvastuu asiakkaiden hoidosta, omaisyhteistyö, sairaanhoidolliset kotikäynnit (haavahoidot, labrat, ym.), lääkäriyhteistyö, apteekkitilaukset, huumausaineiden kulutuskorttien tarkastukset, nimetyt vastuualueet, perehdytys, RAI-arvioinnit + palvelu- ja hoitosuunnitelmat yhdessä muun tiimin kanssa. Työn aloitus on mahdollisimman pian. 

Kohteessa on 3 eri toimipistettä, joissa kaikissa työ sijoittuu Vantaan alueelle. Jokaisessa tiimissä on useita lähihoitajia ja sairaanhoitajia ja kollegiaalinen tuki jokaisen työvuoron aikana. 

Työn edellytykset: 

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta. Myös ajokortti on pakollinen, jotta liikkuminen asiakkaiden luokse työvuoron aikana onnistuu – auton saa käyttöön työvuoron ajaksi työnantajalta. Myös lääkeluvat (LOP, PKV ja ROKOTUS) olisi hyvä olla, mutta ne voi tarpeen vaatiessa myös suorittaa tai täydentää työn aloituksen yhteydessä. Myös RAI-osaaminen katsotaan eduksesi, mutta sen voi tarvittaessa täydentää sekä EA1-kurssin suorittaa, mikäli sitä ei vielä ole. DomaCaren osaaminen opastetaan työn aloituksessa, mutta olisi hyvä, jos sinulla olisi siitä jo aiempaa käyttökokemusta. 

Mitä työ tarjoaa: 

Saat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset alusta asti olemaan mukana tiimin ensiaskelissa ja luomassa hyvää ja ammatittaitoista työyhteisöä. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja saatkin käyttöösi heidän tarjoamat työsuhde-edut: Liikunta- ja kultturiedun, sairaan lapsen hoitopalvelun, jonka työnantaja kustantaa, laajan työterveyshuollon, kehittymismyönteisen työyhteisön, kehitys- ja työhyvinvointipäivät kaksi kertaa vuodessa, palkallisen muuttopäivän ja merkkipäivien juhlistamisen. Palkkaus tehtävästä on kokemuksesi mukaan 2748-3166e/kk. Saat tehtävään myös kattavan perehdytyksen työn aloituksessa. 

HUOM! Lisäksi jokaiselle asiakaskohteeseemme työllistyneelle henkilölle maksetaan 1kk työskentelyn jälkeen 200e aloitusbonus palkkatulona!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Vastaavasti voit myös laittaa hakemuksesi kätevästi sähköpostin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi! Haastattelut pidetään näppärästi etänä ja käsittelemmekin hakemuksia joka arkipäivä jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

puh: 040 195 2209

Huom! Laitathan tehtäväkohtaiset kysymykset joko tekstiviestillä tai sähköpostilla, kiitos! 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus