Sairaanhoitajan syyssijaisuus, Tampere

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 29.5.2022

Sairaanhoitaja! Kun kesän jälkeen laittelet hellehatut takaisin kaappiin ja tyhjennät rantapallosta ilmat, tuleeko mieleesi ajatus, että mitäs sitten? Lomat on nautittu ja olisi taas aika palata sorvin ääreen, mutta kalenteri ammottaa tyhjyyttään. Eipä hätää, sillä meillä on tarjolla sairaanhoitajalle joustava sijaisuus ajalle 1.8.-31.12.2022! 

Haemme asiakkaallemme Tampereelle sairaanhoitajaa loppuvuodeksi joko kokoaikaiseen tai vastaavasti osa-aikaiseen sijaisuuteen. Työt alkavat elokuun alussa ja hommaa on tarjolla aina vuoden loppuun saakka.

Työn kuvaus: 

Työkohde on Tampereen keskustassa  sijaitseva 20 asukkaan vanhainkotiosasto, joissa työtä tehdään 2-vuorotyössä koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin. Asukkaat ovat ikäihmisiä, jotka eivät kykene asumaan omassa kodissaan kotihoidon ja muiden kotona asumista tukevien palvelujen turvin. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. 

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu perushoitoa, lääkehoitoa, lääkärin kierrolla mukana olo, lääketilausten tekemistä apteekista, lääkkeiden jakoa dosetteihin (myös lähihoitajat tekevät lääkkeiden jakoa), asukkaiden voinnin seurantaa ja tarvittaessa yhteyden ottamisen lääkäriin. Saattohoitotilanteissa työtehtäviin kuuluu asukkaan oireiden lievittäminen, kivunhoito ja omaisten tukeminen. Iltaisin ja viikonloppuisin työnkuvaan voi kuulua sijaisjärjestelyjä yhdessä talon muiden sairaanhoitajien kanssa.

Toivomme:

Toivomme että olet Valviran laillistama sairaanhoitaja tai loppuvaiheen opiskelija (min. 140 op.), jolla on voimassa olevat lääkeluvat. Jos sinulla ei ole lääkelupia tai ne ovat vanhentuneet, ne on mahdollista suorittaa työkohteessa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta kiinnostunut ja motivoitunut asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän kesäsijaisuuden ajalle. Valmistuneelle sairaanhoitajalle peruspalkkaus 24,00€/h, opiskelijalle hieman alempi sop. mukaan. Päälle tulee lisäksi 9% lomakorvaus sekä kaikki tes mukaiset vuorolisät.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä syyssijaisuudesta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (myös WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus