Sairaanhoitajan sijaisuus Tampereella

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 12.12.2021

Sairaanhoitaja! Etsitkö lyhyttä sijaisuutta Tampereen seudulta? Haemme nyt neljää sairaanhoitajaa määräaikaisiin, noin kuukauden mittaisiin sijaisuuksiin asiakaskohteeseemme Tampereelle. Aloitus mahdollisimman pian. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Asiakaskohteemme palvelee sotainvalideja ja muita sotiemme veteraaneja, mutta yhä enemmän myös muita sosiaali- ja terveyspalveluita tarvitsevia. Kohde keskittyy ikäihmisten, muistisairaiden, neurologisten ja ortopedisten kuntoutukseen ja hoitoon. Kohde tarjoaa haasteellisen sekä motivoivan työskentely-ympäristön. Asiakaskohteemme sijaitsee Tampereella ja kohteessa on useampi osasto. 

Sairaanhoitajana työnkuvaasi kuuluu mm. asiakastyö, lääkehoidosta vastaaminen sekä sairaanhoidolliset tehtävät. Työ on päivätyötä.

Toivomme:

Tehtävää varten sinulla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto sekä voimassa olevat lääkeluvat. Työkokemus kuntoutuksesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. 

Tarjoamme:

Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta sairaanhoitajan tehtävistä lyhytaikaisesti. Saat mielekkään ja monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi. Sijaisuuden ajan tukenasi on MediPowerin HR-tiimi. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikan pikaisesti sopivan sairaanhoitajan löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus