Sairaanhoitajan sijaisuus Muurameen (heinä-elokuu)

Kokoaikainen

Muurame

Haku päättyy 30.6.2024

Sairaanhoitaja haluaisitko työskennellä kesäajan ikäihmisten hoivan parissa? Tässä sijaisuudessa mahdollistat omalla työpanoksellasi ikäihmisten laadukkaan arjen ja pääset jakamaan asukkaiden arkiset puuhat.

Haemme sairaanhoitajaa joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.7.-18.8.2024 Muurameen! Palkkaus tehtävässä on valmistuneille sairaanhoitajalle 25,00 e/h, johon tulee lisäksi vuorokohtaiset tes-lisät ja lomakorvaus. Opiskelijalle palkkaus on sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus:

Kyseessä on Muuramessa sijaitseva ympärivuorokautinen palveluasumisyksikkö, jossa on sekä palveluasuntoja että ryhmäkotimallista asumista. Yhteensä asukaspaikkoja on 42. Talossa on oma hoivakeittiö, joka valmistaa maittavan aterian asukkaille ja henkilökunnalle.

Työnkuva koostuu ikäihmisten hoivatyöstä sisältäen lääkehoidon vastuun sekä osallistumisen yksikön perushoivan tehtäviin muuta hoitotiimiä tukien. Kohteessa aloittava sijainen saa työn alkaessa kunnon perehdytyksen toisen hoitajan matkassa.

Tarjolla on täysituntinen tai joustavasti sovittava osa-aikaisuus ja kyseessä on 2-vuorotyö. Toivomme, että voisit työskennellä 100% työajalla, mutta myös 80% osa-aikaisuus onnistuu. 

Hakijalta edellytämme:

Rooliin soveltuu sairaanhoitaja tai sairaanhoidon loppuvaiheen opiskelija. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja helposti lähestyttävän ja mukavan työyhteisön tuen – porukkaan pääsee helposti mukaan! Hakijalta toivotaan reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Lääkeluvat on oltava voimassa. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Tarjoamme: 

Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi! Työnantaja tarjoaa sinulle myös työvaatteet sekä käytössäsi on työpaikalla ilmaiset parkkipaikat.

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneille sairaanhoitajalle on työkokemuksen mukaan 23,00-25,00 e/h + lomakorvaus ja opiskelijoille sopimuksen mukaan. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli herättelimme kiinnostuksesi ja olisit innokas aloittamaan uusissa työkuvioissa, niin jätä meille helppo pikahakemus! Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti Miia Kulmala 
miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 103999956

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus