Sairaanhoitajan sijaisuus, 1-2kk

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 29.1.2023

Sairaanhoitaja! Kiinnostaisiko sijaisuus kokoaikaisilla työtunneilla kotihoidon parissa? Haemme nyt asiakkaallemme sairaanhoitajaa 1-2kk mittaiseen sijaisuuteen kotihoidon tehtävien pariin Vantaalle. Työn aloitus helmikuun 2023 alusta.

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Työ on arkiaamutyötä (klo 7-15) täysillä työtunneilla. Sairaanhoitajan tehtäviisi voi kuulua mm. muun tiimin tukeminen ja ohjaus, sairaanhoidollinen kokonaisvastuu asiakkaiden hoidosta, omaisyhteistyö, sairaanhoidolliset kotikäynnit (haavahoidot, labrat, ym.), lääkäriyhteistyö, apteekkitilaukset, huumausaineiden kulutuskorttien tarkastukset sekä muut mahdolliset vastuualueet.

Toivomme:

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta. Myös ajokortti ja oma auto on pakollinen, jotta liikkuminen asiakkaiden luokse työvuoron aikana onnistuu – kilometrikorvaukset maksetaan. Myös lääkeluvat (LOP, PKV ja IV) tulisi olla voimassa. DomaCaren osaaminen opastetaan työn aloituksessa, mutta olisi hyvä, jos sinulla olisi siitä jo aiempaa käyttökokemusta. 

Tarjoamme:

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja sinulla onkin tukenasi innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Palkkaus tehtävässä 23-25e tunnilta (+ 9 % lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät) kokemuksesta riippuen. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, jätäthän pikahakemuksen jo tänään! Hakemuksessasi tai viestissäsi voit kertoa lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Saara, Sanni, Laura, Aki, Aleksandra, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus