Sairaanhoitajan lyhyt sijaisuus kotihoidossa

Osa-aikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 29.1.2023

Sairaanhoitaja! Kiinnostaisiko lyhyt sijaisuus kokoaikaisilla työtunneilla kotihoidon parissa? Haemme nyt asiakkaallemme sairaanhoitajia lyhyeen 1-3 viikon mittaiseen sijaisuuteen kotihoidon tehtävien pariin Vantaalle. Työn aloitus mahdollisimman pian.

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Kohteessa on kolme eri toimipistettä, joissa kaikissa työ sijoittuu Vantaan alueelle. Jokaisessa tiimissä on useita lähihoitajia ja sairaanhoitajia ja kollegiaalinen tuki jokaisen työvuoron aikana. Sairaanhoitajan tehtäviisi kuuluu mm. muun tiimin tukeminen ja ohjaus, sairaanhoidollinen kokonaisvastuu asiakkaiden hoidosta, omaisyhteistyö, sairaanhoidolliset kotikäynnit (haavahoidot, labrat, ym.) ja lääkäriyhteistyö.

Työ on arkiaamutyötä. Työn aloitus olisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Sijaisuuden kesto olisi vähintään viikon, mutta myös 2-3 viikon mittainen sijaisuus on sovittavissa. 

Toivomme:

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta. Ajokortti ja voimassa olevat lääkeluvat olisi hyvä olla. Kokemus vastaavanalaisista tehtävistä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme:

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja sinulla onkin tukenasi innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Palkkaus tehtävässä 23-25e tunnilta (+ 9 % lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät) kokemuksesta riippuen. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, jätäthän pikahakemuksen jo tänään! Hakemuksessasi tai viestissäsi voit kertoa lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Saara, Sanni, Mari, Laura, Aki, Aleksandra, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Saara Hahl

saara.hahl@medipower.fi

p. 040 558 6793

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus