Sairaanhoitajan lyhyt sijaisuus, Kankaanpää

Kokoaikainen

Kankaanpää

Haku päättyy 29.1.2023

Sairaanhoitaja! Kiinnostaisiko lyhyt sijaisuus kokoaikaisilla työtunneilla kuntoutuksen parissa? Etsimme Kankaanpään alueelle kuntoutuksesta ja liikuntavammaisten parissa työskentelystä kiinnostunutta sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 20.2.2023-5.3.2023.  

Työnkuvaus:

Tulet työllistymään kuntoutuksen ja liikuntavammaisten parissa tehtävään työhön. Sairaanhoitajan työ sijoittuu harkinnanvaraisen moniammatillisen yksilökuntoutuksen tiimiin. Työtehtäviin sisältyy yksilöhaastatteluja, terveysohjausta sekä ryhmänvetoa. 

Tarjolla on kahden viikon täysituntinen sijaisuus ajalle 20.2.2023-5.3.2023 (viikot 8 ja 9) kuntoutuskeskuksessa Kankaanpäässä. Tunteja on n. 35-38/vko. Työ tapahtuu arkipäivisin klo 8-17 välillä. Ennen varsinaista sijaisuutta tulisi perehtyä työhön 2-3 päivän ajan (esim. viikolla 7). 

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä hoiva- ja kuntoutusyksikköjen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia ammattiaan aktiivisella otteella harjoittavia sairaanhoitajia. Sinulla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran laillistus. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katstoaan eduksi.

Tarjoamme:

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja sinulla onkin tukenasi innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. 

Palkkaus tehtävässä on kokemuksesta riippuen 23-24 € tunnilta (+ 9 % lomakorvaus ja vuorolisät). 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, jätäthän pikahakemuksen jo tänään! Hakemuksessasi tai viestissäsi voit kertoa lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Saara, Sanni, Laura, Aki, Aleksandra, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus