Sairaanhoitajan KESÄTYÖ tiiminvetäjänä

Kokoaikainen

Haku päättyy 26.6.2022

Sairaanhoitaja! Onko etsinnässäsi kesäsijaisuus ja uudet tuulet työrintamalla? Pidätkö liikkuvasta työstä, jossa pääset nauttimaan kesäpäivistä työn lomassa? Mikäli vastauksesi on kyllä, kurkkaa alapuolella oleva ilmoituksemme!

Etsimme nyt sairaanhoitajaa kesäloman sijaiseksi Tampereen Koivistonkylässä toimivaan kotihoidon yksikköön tiiminvetäjän työtehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuu ainakin 31.8.2022. Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä.

Työnkuvaus:

Haemme nyt sairaanhoitajaa sijaisuuteen kesän ajaksi kotihoidon tiimiinvetäjäksi Koivistonkylään.

Sairaanhoitaja työskentelee Koivistonkylän alueen kotihoidon tiimissä, johon kuuluu lisäksi lähihoitajia, muita sairaanhoitajia sekä vastuusairaanhoitaja. Sairaanhoitaja vastaa yhdestä kotihoidon neljästä alueesta ja sairaanhoidollinen osaaminen on keskeisessä asemassa asiakkaan kokonaisvaltaisessa hoidossa ja hoidon suunnittelussa sekä ohjauksessa. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu lääkehoidosta ja lääkemuutoksista vastaamisen lisäksi myös yhteistyö omaisten kanssa, oman tiimin tukeminen esimerkiksi lääkärikäynneillä, asiakaskäynnit sekä ohjaaminen päivittäisissä työtehtävissä. Tarvittaessa myös hoitopalaverien pitäminen muiden sairaanhoitajien tukemana.

Sairaanhoitajan työaika on ma-pe tapahtuvaa arkipäivätyötä. Asiakaskohteet ovat lähellä ja liikkuminen käyntien välillä on mahdollista kävellen tai pyöräillen nauttien samalla suomen kesän lämpimistä päivistä.

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa sekä Valviran nimikelaillistusta. Toivomme työntekijältä ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Tässä työssä pääset toimimaan osana moniammatillista tiimiä, jossa kehitetään toimintaa yhdessä, ja hyvästä tiimihengestä pidetään hyvää huolta! Sinulla tulisi olla myös ajantasainen rokotussuoja sekä voimassa olevat lääkeluvat.

Tarjoamme:

Sairaanhoitajana pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä ja ympäristössä, jossa työtäsi arvostetaan. Työ on sekä itsenäistä että tiimityöskentelyä, ja pääsetkin ottamaan työssä tiiminvetäjän roolissa mukavasti vastuuta ja kehittymään hoitoalan ammattilaisena. Aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään huolella kohteeseen ja asiakaskuntaan.

MediPowerin tiimi tukee sinua koko rekrytointiprosessin ajan, ja järjestämme alkuvaiheen haastattelut helposti ja nopeasti etäyhteydellä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä! 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus