Sairaanhoitajan kesätyö mt-kuntoutujien parissa

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 16.4.2023

Sairaanhoitaja! Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa kesätyötä mielenterveys- ja päihdepuolelta, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoasi? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lueppa loppuun asti. 

Etsimme nyt ammattitaitoista, mielenterveystyöhön suuntautunutta sairaanhoitajaa!

Kesäsijaisuus on ajalle 2.5.-30.9.2023, tarvittaessa lyhyempikin sijaisuus onnistuu!

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveyskuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa mielenterveyskuntoutujien kanssa tarjoten heille keskusteluapua, hoidollista tukea (mm. lääkehoidon tukeminen, hoitoonohjaus, yksilö-, yhteisö ja ryhmähoito) sekä yleistä arjen ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin.

Asiakasyrityksemme ydintoiminta keskittyy Helsingin Kannelmäkeen, jossa sijaitsee mielenterveyskuntoutujille suunnattu ryhmäkotitoiminta ja tuettua asumista, sekä päivätoimintaa. Ryhmäkotiasuminen saattaa olla kuntoutujille pitkäaikaista vaikka tavoitteena on siirtyminen vähemmän tuen piiriin. Tuettu asuminen on kuntoutujille väliaikaista ja tavoitteena on, henkilö siirtyy vähemmän tuettuun asumismuotoon omaan kotiin. Lisäksi on tarjolla mielenkiintoista ja ammatillisesti kehittävää työtä arvioivassa asumisessa, jossa tavoitteena on, että 1-6kk sisällä asiakkuuden alkamisesta asiakas pääsee muuttamaan tuen tarpeidensa mukaiseen asumiseen joko tuetusti, tai täysin itsenäisesti.

Tällä hetkellä haemme työntekijää sekä kotiin vietävän tuen palveluihin että tuettuun asumiseen tai palveluasumiseen. Oma toiveesi otetaan työpisteen valinnassa huomioon. Kotiin vietävän tuen palveluissa B-ajokortti on välttämätön. Sinun työsi avustaa asiakkaita ja tukea heitä niin arjen asioissa kuin tarjota heille keskusteluapua. Tässä työssä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat ehdottoman tärkeät, sekä aito halu auttaa ihmisiä. Työvuoroja on tarjolla joustavasti maanantaista sunnuntaihin. Työ sisältää toisinaan myös puhelinpäivystystä. Myös ’virka-aikainen’ arkipäivätyökin on kuitenkin mahdollista sovittaessa. Työ sisältää toisinaan puhelinpäivystystä.

Odotamme:

Sinulta tulisi löytyä sairaanhoitajan tutkinto. Toivomme, että olisit suuntautunut mielenterveystyöhön opinnoissasi, mutta suuntautuminen ei ole pakollinen, mikäli sinulla on jo hyvin työkokemusta alalta. Toivomme yleisesti jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat keskiössä, sillä työssä erilaisten mielenterveysongelmien kanssa painivien henkilöiden kohtaaminen arvokkaasti on tärkeää. Tehtävä saattaa sisältää aina silloin tällöin puhelinpäivystystä, joten toivomme sinun olevan valmis myös siihen. Ajokortti ja jonkun vieraan kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn, jossa saat itse vaikuttaa työarkeesi. Työ on itsenäistä, joustavaa ja monipuolista – jokainen päivä on erilainen! Saat myös reilusti tukea esimiehiltäsi ja muulta tiimiltä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Saat alkuun kattavan perehdytyksen. Työsuhteessa käytössäsi on laaja työterveyshuolto erikoislääkäreineen ja kaiken kattava lisävakuutus. Tämän kaiken lisäksi seuranasi ovat mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa työnteko sujuu kuin tanssi!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille kesän ajaksi. Rekrytointiprosessin hoitaa MediPower.

Palkkaus tehtävässä on G26-palkkaluokan mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus