Sairaanhoitajan kesätyö, Mikkeli

Osa-aikainen

Mikkeli

Haku päättyy 11.6.2023

Oletko jo varannut unelmiesi kesäloman, vai jäätkö mieluummin nauttimaan Suomen suvesta ja lähes yöttömistä öistä, mutta ihan joutenolokaan ei inspiroi? Me etsimme Mikkeliin sairaanhoitajaa n. 3kk joustavaan kesäsijaisuuteen touko-heinäkuulle, joten jos et ihan toimettomana halua kesääsi viettää, jatka lukemista! 

Tarjoamme sijaisuuteen kilpailukykyisen 25,00e/h palkkauksen (päälle tulee myös 9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). Lisäksi työmatkojesi (koti-työpaikka-koti) kilometrit korvataan sinulle (0,53e/km).

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Haemme sairaanhoitajaa joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen sijaisuuteen 42-paikkaiseen ikäihmisten ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikköön Mikkeliin, jossa vakituisen tehostetun palveluasumisen ohella tarjotaan myös lyhytaikaista asumispalvelua. Sijaisuuden toivottava aloitus olisi toukokuussa 2023, mutta myös myöhempi aloitus onnistuu. Toive olisi, että voisit työskennellä 3kk joko päivä- tai 2-vuorotyössä koko viikon akselilla, mutta myös lyhyemmät sijaisuudet onnistuvat. Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen tiimille, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö sekä lääkehoito. 

Edellytämme: 

Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja, jolla on valviran laillistus. Olisi myös toivottavaa, että sinulta löytyy voimassa olevat lääkeluvat, mutta myös luvattomat otetaan haussa huomioon. Aiempi työkokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan eduksesi, mutta sitoutunut, reipas ja ammattimainen asenne työtä kohtaan ratkaisevat. Sinulla tulisi olla myös hygieniapassi ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. 

Tarjoamme:

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta, joten saat avuksesi heti ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän tiimimme tuen. Tarjoamme sijaisuuteen palkkauksen 25,00e/h +9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät. Lisäksi työmatkojesi (koti-työpaikka-koti) kilometrit korvataan sinulle (0,53e/km). Maksamme sinulle palkan kahden viikon välein, joten et joudu odottelemaan palkkakuittiasi pitkään! Saat tehtävään perehdytyksen aloituksen yhteydessä. 

Hakeminen: 

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi näppärän pikahaku-linkin kautta. Hakemuksessa voit kertoa hieman osaamisestasi ja myös toiveistasi työtä kohtaan. Olemme sinuun yhteydessä arkisin työaikamme puitteissa, kun käymme hakemuksia läpi. Tehtävä täytetään heti oikean ammattilaisen löydyttyä, joten olehan nopea! Haastattelut pidetään kätevästi etänä, mutta pääset tutustumaan kohteeseen ennen työn aloitusta. 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus