Sairaanhoitajan kesätyö ja vakityö, Nummela

Kokoaikainen

Haku päättyy 11.6.2023

Haemme nyt Vihdin Nummelan sydämeen palvelutalotyöskentelystä kiinnostunutta sairaanhoitajaa! Tässä asiakaskohteessamme on tarjolla sekä vakituinen paikka että kuukauden kesäsijaisuus ajalle 26.6.-30.7.2023! 

Työn ja kohteen kuvaus:

Asiakaskohteemme on Nummelan keskustassa toimiva säätiö, jolle kuuluu muutama noin 30-paikkainen palvelutalo samassa osoitteessa. Palvelutaloissa asuu ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä, joiden kodikasta ja omannäköistä arkea säätiön sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tukevat päivittäisessä työssään. Sairaanhoitajan työ on kohteessa päivätyötä arkisin. Työtuntien määrästä voidaan sopia erikseen ja voitkin tehdä joko osa-aikaista tai täysituntista työtä.

Sairaanhoitaja työskentelee yhdessä muun hoitotiimin kanssa ja päivittäiseen työhön kuuluu mm. lääkehoitoa, perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa avustamista, hoidon tarpeen arviointia, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, kirjauksia sekä omaisyhteistyötä aamupäivisin. Iltapävisin tehdään lääketilauksia sekä yhteistyötä lääkärin kanssa. Yhtenä päivänä viikossa sairaanhoitaja ei osallistu perushoidollisiin tehtäviin. Huom! Työkohde on savuton. 

Voit siis työllistyä ihan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai vastaavasti 1kk kesäsijaisuuteen. 

Toivomme:

Sinulla tulisi olla jo valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Lääkeluvat tulisi olla jo valmiina. Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Tarjoamme:

Vakituisessa työssä saat käyttöösi kohteen tarjoamat työsuhde-edut, joihin kuuluu: ateriaetu, työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaedun ja ilmainen parkkipaikka. Palkkaus vakituiseen tehtävään on yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukainen G25-palkkaus. Vakituisessa työssä työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille ja me MediPowerille hoidamme ja autamme sinua rekrytointiprosessissa.

Kesäsijaisuudessa työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja tarjoamme siihen palkkauksen 24,00e/h +9% lomakorvaus! 

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme ja olemme sinuun yhteydessä! Pidämme haastattelut näppärästi etänä ja täytämme tehtävän heti oikean ammattilaisen löydyttyä. Voit kertoa hakemuksessa hieman aiemmasta kokemuksestasi ja kummasta työmuodosta olisit kiinnostunut. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus