Sairaanhoitajan kesätyö (ikäihmiset), Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 29.5.2022

Sairaanhoitaja! Kaipaatko kesältä muutakin kuin upeaa rusketusta ja helteitä? Miltä kuulostaisi kesätyö reilulla palkkauksella kauniissa miljöössä lähellä Tampereen keskustaa? 

Haemme asiakkaallemme Tampereelle sairaanhoitajaa kesän ajalle! Voit työllistyä kokoaikaisesti tai vastaavasti osa-aikaisesti, mikäli haluat kesälle hieman enemmän vapaapäiviä ja aikaa nautiskelulle. Työt alkavat kevään tai alkukesän aikana ja työtä on tarjolla aina elokuulle saakka. Saat itse päättää, minkä pituinen sijaisuutesi olisi, mutta toivomme vähintään 1-2kk pituista sitoutumista.

Työn kuvaus: 

Työkohde on Tampereen Lapinniemessä sijaitseva vanhainkoti, joissa työtä tehdään joko 2- tai 3-vuorotyössä koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin. Asukkaat ovat ikäihmisiä, jotka eivät kykene asumaan omassa kodissaan kotihoidon ja muiden kotona asumista tukevien palvelujen turvin. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. 

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu perushoitoa, lääkehoitoa, lääkärin kierrolla mukana olo, lääketilausten tekemistä apteekista, lääkkeiden jakoa dosetteihin (myös lähihoitajat tekevät lääkkeiden jakoa), asukkaiden voinnin seurantaa ja tarvittaessa yhteyden ottamisen lääkäriin. Saattohoitotilanteissa työtehtäviin kuuluu asukkaan oireiden lievittäminen, kivunhoito ja omaisten tukeminen. Iltaisin ja viikonloppuisin työnkuvaan voi kuulua sijaisjärjestelyjä yhdessä talon muiden sairaanhoitajien kanssa.

Toivomme:

Toivomme että olet Valviran laillistama sairaanhoitaja tai loppuvaiheen opiskelija (min. 140 op.), jolla on voimassa olevat lääkeluvat. Jos lääkelupasi ovat vanhentuneet, ne on mahdollista suorittaa työkohteessa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta kiinnostunut ja motivoitunut asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän kesäsijaisuuden ajalle. Valmistuneelle sairaanhoitajalle peruspalkkaus 24,00€/h, opiskelijalle hieman alempi sop. mukaan. Päälle tulee lisäksi 9% lomakorvaus sekä kaikki tes mukaiset vuorolisät.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä kesäsijaisuudesta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus