Sairaanhoitajan kesäsijaisuus, Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 4.6.2023

Sairaanhoitaja! Onko sinulla vielä kesäsijaisuus kiikarissa tulevalle kesälle? Meillä olisi nyt tarjolla sairaanhoitajan täysituntinen kesäsijaisuus elokuun 2023 loppuun saakka asiakaskohteessamme Tampereella sairaalan yleislääketieteen osastolla. Aloitus sijaisuudessa olisi mahdollisimman pian. 

Sairaanhoitajan palkkaus on 24,00e/h (+ 9 % lomakorvaus sekä TES mukaiset vuorolisät).

Työn kuvaus: 

Työkohde on Tampereella sijaitsevan sairaalan yleislääketieteen osasto, joka on perusterveydenhuollon yleislääketieteen sairaala- ja kuntoutusosasto. Osasto on erikoistunut hoitamaan potilaita kirurgian, sisätautien, neurologian ja syövänhoidon aloilta, ja osastolla hoidetaan myös saattohoitopotilaita. 

Sairaanhoitajana roolisi on toimia asiantuntevana hoitotyön ammattilaisena. Työ on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä, mutta suurin tarve on arkiaamuissa, eli halutessasi voit myös tehdä päivätyötä. Tarjolla on täydet tunnit ja työvuoroihin pääsee itse vaikuttamaan. Työn voi aloittaa heti ja sijaisuuden kesto olisi elokuun 2023 loppuun asti. 

Toivomme:

Toivomme että olet Valviran laillistama sairaanhoitaja, jolla on voimassa olevat lääkeluvat. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kiinnostunut ja motivoitunut asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä sen hetkistä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään. Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Työllistyt tehtävään meidän MediPowerin kautta. Sairaanhoitajan palkkaus tehtävässä on 24,00e/h (+ 9 % lomakorvaus sekä TES mukaiset vuorolisät).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän sivujemme kautta helpon ja nopean pikahakemuksen jo tänään. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikat pikaisesti sopivien sairaanhoitajien löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus