Sairaanhoitajan keikkatyö ja sijaisuus, Tampere

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 23.1.2022

Etsitkö joustavaa työtä, jossa voisit rakentaa työarkeasi itsenäisesti tai tienata hieman ekstraa toisen työn ohella! Haemme nyt asiakaskohteisiimme Tampereen keskustan tuntumaan sairaanhoitajia sekä alan loppuvaiheen opiskelijoita, niin keikkatyötehtäviin, kuin myös eri pituisiin sijaisuuksiin (3-6 kk). Keikkatyötä voi tehdä omien aikataulujen mukaan ja sijaisuuden kesto taas on joustavasti sovittavissa. Katso alta lisätiedot ja nappaa itsellesi tulevan vuoden joustavin työpaikka! 

Työnkuvaus:

Meillä on useampia työkohteita, joista voit valita itsellesi mielekkään sijainnin sekä asiakaskunnan, jonka parissa työskennellä. Sinun on mahdollista työskennellä, niin sairaaloissa kuin myös terveyskeskuksissa, kuitenkin siten että työnantajana säilyy koko työsuhteen ajan MediPower.

Sairaanhoitajan työtehtäviin voi kuulua mm. lääkehoidosta vastaamista, hoitosuunnitelmien toteuttamista, kuntoutusta, perushoidollista työtä, lääkäriyhteistyötä, näytteenottoa sekä tarvittaessa muun hoitotiimin tukemista. Sijaisuuksissa kyseessä on lähtökohtaisesti aina 3-vuorotyö, mutta tarpeen vaatiessa asiasta on mahdollista neuvotella. Aloitus on sijaisuuksissa sopimuksen mukaan ja keikkatyövuoroja on tarjolla välittömästi. 

Tarjoamme:

Tässä roolissa tulet kehittämään ammattiosaamistasi erilaisten asiakaskuntien parissa ja pääset työskentelemään sinulle mielekkäällä tavalla. Voit tehdä töitä joko yhdessä yksikössä tai kerätä arvokasta työkokemusta alalta useiden kohteiden kautta. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen työtehtäviisi sekä kohteeseen, myös työtiimi on kohteessa tukenasi!

Työllistyminen tapahtuu MediPowerin kautta. MediPower hoitaa rekrytointiprosessin sutjakasti ja turvallisesti etäyhteyden avulla. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Voit siis esittää palkkatoiveesi joko hakemuksessa tai haastattelussa! 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai alan loppuvaiheen opiskelija, jolla on suoritettuna yli 2/3 opinnoista. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. Aikaisempi kokemus sairaanhoidollisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee, joten myös opiskelijat ovat erittäin tervetulleita MediPowerin työntekijöiksi.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus