Sairaanhoitaja yleisanestesiahammashoitoon, Kuopio

Osa-aikainen

Kuopio

Haku päättyy 29.1.2023

Hei, sairaanhoitaja, joka etsit keväälle osa-aikaista sijaisuutta vain muutamalle päivälle kuukaudessa hyvällä palkkauksella – meillä olisi sinulle nyt loistava työtilaisuus! Etsimme Kuopioon sairaanhoitajaa yleisanestesiahammashoitoon n. 3-7 vuoroon kuukaudessa. Työn aloitus on huhtikuussa 2023, jolloin on ensimmäinen työvuorosi. Saat tehtävästä hyvän palkkauksen: 26,00e/h (+9% lomakorvaus). 

Työnkuvaus: 

Toimisit sairaanhoitajana anestesialääkärin työparina yleisanestesiahammashoidossa. Työkuvaan kuuluu potilaiden valmistelu anestesiahoitoa varten, anestesialääkärin avustaminen ja leikkauksen jälkeinen valvonta. Anestesiahoidon aikana leikkaussalissa on hammaslääkäriä avustava hammashoitaja ja anestesialääkäriä avustava anestesiahoitaja. Työvuoroja on n. 3-7 kuukaudessa ja työn kesto huhtikuun alusta kesäkuun loppuun. Perehtyminen tehtävään alkaa jo maaliskuussa. Työvuorot saat tietoosi hyvissä ajoin noin 30 päivää ennen työvuorojen ajankohtaa, eli voit hyvin suunnitella muun tekemisen näiden vuorojen ympärille. Tehtävään työllistyessä sitoudut tekemään sinulle annetut työpäivät. Työ on arkiaamutyötä. Anestesiahoitajan työaika alkaa klo 7.00, ensimmäinen potilas saapuu tavallisesti paikalle klo 7.30 esilääkitystä varten ja hoito alkaa klo 8.00. Arvioitu työn päättyminen on noin klo 16.00, mutta työpäivän pituus voi vaihdella (lyhentyä tai pidentyä). Ruokatauko on palkallinen. 

Toivomme: 

Tehtävää varten sinun tulee olla valmistunut sairaanhoitaja, jolta löytyy valviran laillistus. Aiempi kokemus yleisanestesiasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Sairaanhoitajalla täytyy olla LOP lääkehoidonkoulutus (teoria + laskut) suoritettuna sekä PKV-tentti hyväksytysti suoritettuna. Asiakas- ja potilastiloissa työskentelevällä tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. 

Tarjoamme:

Saat perehdytyksen työtehtäviin ja toimintaympäristöön maaliskuussa 2023, sisältäen asiakastietojärjestelmät (WinHIT-, Romexis) ja niiden käytön. Tämän lisäksi saat tehtävästä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen 26,00e/h (+9% lomakorvaus). Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja olemmekin tukenasi ja apunasi viikon jokaisena päivänä. Meihin saat helposti yhteyden vaikka WhatsApp-viestillä. Maksamme palkan aina kahden viikon välein. 

Hakeminen: 

Se on helppoa! Voit jättää hakemuksesi nopeasta pikahaku-linkistä! Hakemuksessa voit hieman kertoa itsestäsi ja kokemuksestasi niin olemme sinuun yhteydessä.  Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana, joten toimi ripeästi – tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus