Sairaanhoitaja vammaispalveluihin, Kerava

Kokoaikainen

Kerava

Haku päättyy 23.1.2022

Hei, onko haussa mielenkiintoinen työpaikka modernissa palvelukodissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä? Vammaispuolen asiakkaiden parissa työskentelystä kiinnostuneelle sairaanhoitajalle olisi nyt tarjolla upea työmahdollisuus tässä monipuolisessa työnkuvassa! Haemme asiakasyksiköllemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteisiin, tai vaihtoehtoisesti esim. 4-6kk sijaisuuksiin. Aloitus sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian!

Kohteen ja työn kuvaus:

Modernissa palvelukodissa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja 12 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Tavoitteena on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Työtä tehdään positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen  Osa kohteen asukkaista pärjää fyysisissä toimissa hyvinkin itsenäisesti, mutta tarvitsee enemmän ohjauksellista tukea ja apua erinäisten asioiden hoidossa ja sosiaalisissa tilanteissa. 

Sairaanhoitajan työ kohteessa on hyvin ihmisläheistä ja vastuullista. Työhön kuuluu talon lähihoitajien tukena oleminen, sairaaanhoidolliset toimenpiteet, lääkevastaavana toimiminen sekä tietysti asukkaiden ohjaaminen ja avustaminen heidän arjen eri osa-alueilla sekä perushoidollinen työ ja työn suunnittelu. Työ on lähtökohtaisesti päivätyötä, halutessasi voi tehdä myös iltavuoroja. Pääset vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun! Tässä työpaikassa sinulle on myös mahdollisuus päästä kehittämään itseäsi esimiestyön opintojen parissa sekä osallistumaan koko yksikön toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun!

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama sairaanhoitaja. Työnkuvaan kuuluu lääkehoitoa, joten mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi LOVe LOP&PKV -lääkeluvat on se mahtavaa, mutta tarvittaessa pääset suorittamaan luvat myös työkohteessa heti kuntoon! Kaikista tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta, sekä reipas ja iloinen asenne työhön. Tukenasi on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi ja mukava esimies. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen hyvien yhteyksien päässä olevan työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa vastuullisessa tehtävässä. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja kehittämään työyhteisöä. Aloituksen yhteydessä saat asianmukaisen perehdytyksen ja tiimisi on aina tukenasi! Yksikkö tarjoaa lisäksi työntekijälleen mahtavat työsuhde-edut, joista voit kysyä lisää meiltä!

Työllistyt joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Voit työllistyä joko vakituisesti, tai sijaisuuteen. Näistä asioista on mahdollista neuvotella hakijan toiveeseen perustuen. Suoraan asiakkaalle työllistyessäsi saat käyttöösi erilaisia työsuhde-etuja. Meillä MediPowerilla vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat helposti kiinni mieltäsi askarruttavissa asioissa. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia, ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme sairaanhoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä! Jos jätät hakemuksesi muun kuin sivujemme hakupohjan kautta, niin muista mainita hakemuksessasi mitä paikkaa haet.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus