Sairaanhoitaja vakityö tai sijaisuus, Kemiönsaari

Kokoaikainen

Kemiönsaari

Haku päättyy 11.12.2022

Sairaanhoidon ammattilainen! Kaipaatko uutta pidempiaikaista työnantajaa, jonka parissa kehittyä ja kehittää sairaanhoidon toimintakenttää? Haemme nyt Kemiönsaareen terveyskeskukseen sairaanhoitajaa työskentelemään osana moniammatillista hoitotiimiä. 

Tarjolla on toistaiseksi voimassaoleva sairaanhoitajan toimi täysillä tunneilla tai sijaisuus 5.12.2022-30.9.2023!

Työnkuvaus:

Sairaanhoitajana tulet työskentelemään Kemiönsaaren terveyskeskussairaalassa. Työsuhde on kokoaikainen ja työtä tehdään kolmessa vuorossa. Terveyskeskussairaalassa hoidetaan sekä akuutisti sairastuneita, että kuntoutuspotilaita. Kohteessa on 21 potilaspaikkaa.

Työtehtäviisi kuuluvat hoitosuunnitelmien laatiminen ja hoitojaksojen arviointien tekeminen. Kliininen työnkuvasi muodostuu mm. lääkehoidon toteuttamisesta, erilaisten tutkimusten tekemisestä potilaille sekä hoidon suunnittelusta ja hoitotoimenpiteistä yhdessä hoitotiimin kanssa. Potilaiden tarpeet vaihtelevat kuntoutuksesta akuuttien infektioiden hoitoon, geriatrisiin syihin ja palliatiiviseen hoitoon. 

Toivomme:

Tehtävään työllistyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa sekä Valviran nimikelaillistusta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työtä kohtaan. Sinulla tulisi olla hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä sekä vähintään tyydyttävät taidot toisessa. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tästä voit napata itsellesi mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille. Saat käyttöösi mm. E-passin sekä Eazybreak lounasedun. Kemiönsaari on kaksikielinen kunta ja sinun onkin mahdollisuus kehittää kielitaitoasi. Asiakkaamme suhtautuu myönteisesti työntekijöiden omaan kehitykseen ja kannustaa siihen. Työpaikalla on hyvä ja ilmainen pysäköintimahdollisuus. Etuna on myös edulliset asumiskustannukset ja voit saada myös apua asunnon löytämisessä. Kemiönsaaren kunta on pieni ja joustava ja siellä yhteistyö sekä keskustelu sujuukin helposti muiden yksiköiden kanssa. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala

p. 044 740 0024

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus