Sairaanhoitaja vakituiseksi Itä-Vantaalle

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 23.1.2022

Sairaanhoitaja! Haluaisitko työskennellä vakituisesti ikäihmisten parissa ympäristössä, jossa optimaalisesti suunniteltu ympäristö tukee tekemistäsi, unohtamatta mielekästä ja kodinomaista tunnelmaa? Haemme nyt muistisairaiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Itä-Vantaalle. Työn aloitus on joustava, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian! Voit tapauskohtaisesti työllistyä alkuun joko MediPowerin kautta tai suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Tämä Vantaalla toimiva ympärivuorokautinen hoivakoti koostuu kolmesta erillisestä pienkodista, joihin 38 asukaspaikkaa jakautuvat. Yksikön palveluihin kuuluvat potilaan hyvinvointia edistävän asumisen tuen lisäksi aktiivisuutta ja osallisuutta lisäävä viriketoiminta.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu pääasiassa lääkehoitoon liittyvät asiat ja sidosryhmäyhteistyö. Lisäksi yleiset terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset asiat ja lähihoitajien tukeminen ja konsultointi voi kuulua tehtävään. Arvostamme, jos verinäytteenotto on sinulla hallussa, mutta se ei kuitenkaan ole pakollista. Voimassa olevat lääkeluvat sinulta tulisi kuitenkin löytyä!

Työ on ma-pe arkipäivätyötä n. klo 7-15 työajalla.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla Valviran nimikelaillistuksella varustettu valmistunut sairaanhoitaja. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia. On etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parista, mutta tärkeintä on kuitenkin avoin ja aktiivinen asenne työntekoon – älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan tavan tehdä töitä lämminhenkisessä työyhteisössä ja merkityksellisessä roolissa ikäihmisten arkea tukien. Mikäli työllistyt alkuun meidän MediPowerin kautta niin me olemme palkanmaksajasi ja palkkasi maksetaan sinulle nopealla syklillä 2 viikon välein. Palkkaus on sop. mukaan, ja voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi! Me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena arkipäivänä ja meihin voi ottaa aina yhteyden tilanteesta riippumatta helposti vaikka WhatsAppissa. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos laitat hakemuksesi muualta kuin ilmoituksemme hakupohjan kautta, niin muista mainita mitä paikkaa haet.

Lisätiedot:

HR-trainee, Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (myös WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus