Sairaanhoitaja-tiimivastaava Heinolaan

Kokoaikainen

Heinola

Haku päättyy 11.12.2022

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle sairaanhoitajalle olisi nyt mitä mainioin vakituinen työpaikka tarjolla ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! 

Työnkuvaus:

Työkohde on Heinolan keskustassa sijaitseva ikäihmisille suunnattu palveluasumisyksikkö, jossa tarjotaan asukkaille palveluasumista.

Sairaanhoitaja-tiimivastaavan työtehtäviin kuuluu mm. lääkehoito ja siitä vastaaminen, perushoidollinen työ, asioiden hoito lääkärin kanssa, verinäytteiden ottaminen sekä lähihoitajien apuna ja tukena toimiminen. Tämä työtehtävä on uusi, joten pääset itse suunnittelemaan työnkuvaasi. Kyseessä on vakituinen arkipäivätyö maanantaista perjantaihin. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian!

Tarjoamme:

Tämä työrooli asiakaskohteessamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen sijaisuuden tai vakityön ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! Asiakaskohteemme on merkitykselliseen työhön panostava yhteiskunnallinen yritys, joka käyttää tuottonsa ympäröivän yhteiskunnan hyväksi. Tämän asiakasorganisaatiomme työkohteeseen työllistyminen tarjoaa sinulle työyhteisön, jossa IHMINEN on keskiössä, IDEAT lentävät ja ILO näkyy ja kuuluu! Asiakasorganisaatiomme tarjoaa työpaikan n. 150:lle eri alojen ammattilaiselle. Heillä ollaan rohkeasti ihmisen puolella ja heidän arvot IHMINEN, IDEAT ja ILO läpileikkaavat koko organisaation toimintaa. Liity siis tähän moniosaavaan joukkoon!

Työroolissasi pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi sairaanhoitajana ikäihmisten ja erityisryhmien parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta. Työnkuva on monipuolinen, ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt tapauskohtaisesti joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille, tai aluksi meidän MediPowerin kautta. Suoraan asiakaskohteemme kirjoille työllistyessäsi saat käyttöösi heidän kattavat henkilöstöedut kuten työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, henkilökuntahinnat asiakasorganisaatiomme eri kohteiden lounasravintoloissa sekä asiakasorganisaatiomme omien tilojen käyttömahdollisuuden veloituksetta esim. perhejuhliin. Palkkaus tässä tehtävässä on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G24 sekä tiimivastaavan lisä. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Voit olla myös sosionomi, geronomi tai fysioterapeutti, jos sinulla on pohjalla lähihoitajan tutkinto. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan eduksi, mutta reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Arvostamme kovasti mahdollisuutta joustaa muuttuvissa tilanteissa, sekä halua monipuoliseen ja joskus haastavaankin, mutta sitä antoisampaan tiimityöhön! Toivomme, että sinulla on intoa kehittää omaa sekä koko yksikön toimintaa sekä toteuttaa iloista ja kuntouttavaa työotetta.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus