Sairaanhoitaja tiimiesihenkilöksi Länsi-Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 23.1.2022

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö vastuullista ja merkityksellistä työtä, jossa pääset kehittämään toimintaa sekä kehittymään itse esihenkilönä? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa tiimiesihenkilöksi asiakaskohteeseemme Länsi-Helsinkiin. 

Työn kuvaus:

Kohde on viehättävä, ikäihmisille suunnattu palvelutalo, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1971 lähtien. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien, palveluiden sekä ulkoilumaastojen läheisyydessä. Palvelutalossa on 37 yksiötä ja 9 kaksiota, sekä kaksi ryhmäkotia. Toinen ryhmäkoti tarjoaa tehostettua palveluasumista fyysisesti huonokuntoisille asukkaille ja toinen on hoitokoti muistisairaille asukkaille. 

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, työajat sijouttuvat arkipäiville. Työ alkaa mahdollisimman pian. Tiimiesihenkilönä toimit yksikön lähiesihenkilönä. Vastaat toiminnan toteuttamisesta, kehittämisestä ja koordinoinnista. Lisäksi huolehdit siitä, että yksikössä tarvittava sairaanhoidollinen asiantuntemus ja omaishoitajuus toteutuvat. Työtehtäviisi kuuluu työvuorosuunnittelua, hoitokokousten järjestelyä, henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimista, yhteistyötä eri tahojen kanssa sekä lääkevastaavana toimimista. Tarvittaessa tehtäviisi kuuluu lisäksi työnjaot ja työnjohdolliset keskustelut, hoitotyöhön osallistuminen sekä talon johtajan sijaistaminen. Myös toiminnan kehittäminen yhdessä tiimin ja talon johtajan kanssa sekä oman ja henkilöstön ammattitaidon ylläpitäminen kuuluvat tehtäviisi. Tiimiisii kuuluu 17-18 työntekijää, joiden joukossa on muutama siistijä, lähihoitajia, hoiva-avustaja sekä fysioterapeutti. 

Toivomme:

Sinulla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran laillistus, sekä aiempaa kokemusta tiimiesihenkilön tehtävistä. Toivomme sinulta myös kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Arvostamme kykyäsi toimia tasa-arvoisena, kannustavana, osallistuvana ja tarvittaessa jämäkkänä tiimiesihenkilönä. Olet ihmisläheinen, huumorintajuinen sekä ymmärrät erilaisuutta. 

Tarjoamme:

Työllistyt suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille. Tuleva työnantajasi tarjoaa sinulle kattavat henkilöstöedut työsuhteen alusta alkaen. Henkilöstöetuihin sisältyy ePassi Flex sekä edullinen työpaikkaruokailu, sisältäen aamupalan ja iltapäiväkahvin. Lisäksi saat joustavat työajat sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi. Etuna on myös pieni kiva työyhteisö sekä erilaiset muistamiset. 

Palkkaus tässä tehtävässä on yksityisen sosiaalipalvelualan TESin mukaan, palkkaluokka G27 sekä tilanteesta riippuen erilaiset bonukset. Saat myös tulevana kesänä 1-2 viikon palkallisen kesäloman. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksen MediPowerin sivujen kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit kertoa hakemuksessa itsestäsi, ammattiosaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut järjestetään turvallisesti etänä. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus