Sairaanhoitaja sijaisuuteen Tuusulaan, vammaistyö

Kokoaikainen

Tuusula

Haku päättyy 23.1.2022

Haluaisitko työskennellä kohteessa, jossa toimitilat tukevat mielekästä hoitoa ja ammattiosaamisesi piirtää suuntaviivat asiakkaan arjen toimintakyvyn sekä hyvinvoinnin ylläpitämiseksi? Etsimme nyt Tuusulassa sijaitsevaan yksikköön sairaanhoitajaa kokoaikaiseen sijaisuuteen ajalle 10.1.2022-28.2.2022.

Kohteen ja työn kuvaus:

Uudehko kohde tarjoaa aikuisille vammautuneille ja neurologisesti sairaille asiakkaille palvelu- ja intervalliasumista sekä asumisvalmennusta. Pääsetkin työskentelemään raikkaissa ja viihtyisissä työtiloissa, joissa työntekoasi helpottaa optimaaliset hoitotilaratkaisut. Kohteessa on 12 asukasta. Työtehtäviisi tässä kohteessa kuuluu lääkehoitoa sekä jonkin verran perushoitoa. Yksikössä olet ainoa sairaanhoitaja. Työ on arkipäivätyötä.

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta. Työntekijältä toivomme oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Kokemus vammaistyöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on positiivinen asenne!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Meillä MediPowerilla vastassasi on innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus