Sairaanhoitaja sijaisuuteen Turkuun

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 29.5.2022

Oletko valmis tarttumaan pikaisella aikataululla sairaanhoitajan työtehtäviin? Etsimme nyt ikäihmisten kanssa työskentelystä kiinnostunutta sairaanhoitajaa Turussa sijaitsevalle asiakkaallemme sijaisuuteen 31.5.2022 asti. Työn aloitus on mahdollisimman pian ja kyseessä on arkipäivätyö. Kohteessa tulet työskentelemään toisen sairaanhoitajan parina ja työ on pääosin lääkehoitoa ja sairaanhoidollisia toimenpiteitä, ei perushoivaa. 

Kohteen- ja työnkuvaus:

Turussa toimiva ympärivuorokautinen hoivakoti koostuu neljästä ryhmäkodista, joihin 60 asukaspaikkaa jakautuvat. Kohteen tekemisessä korostuu niin potilaan kuin myös työntekijöiden mielekkään ja turvallisen hoitokokemuksen huomioiminen. Yksikön älykkäät teknologiset ratkaisut tukevat asiakkaiden arkitoimijuuttaa ja ergonomista hoitajuuttaa. Kohteen palveluihin kuuluvat viihtyisän ja kodinomaisen asumisen lisäksi säännöllinen liikunta- ja ulkoiluavustus, sekä yhteisöllinen viriketoiminta.

Yksikköön kaivataan nyt täysituntiseen sijaisuuteen sairaanhoitajaa, jolla on selkeä halu työskennellä ikäihmisten parissa. Työtehtäviisi kuuluu haavanhoitoa, lääkehoidon suunnittelua ja seurantaa sekä potilaan toimintakyvyn tukemista. Työskentelet myös tiiviisti yhteistyössä moniammatillisen työtiimis sekä omaisten kanssa.  

Arvostamme:

Hakijalla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto tai opinnoista vähintään 60 osp suoritettuna. Edellytämme myös voimassa olevia lääkelupia ja rokotussuojaa. Työtehtäviin soveltuu aktiivisen työotteen omaava hoitaja, jolta löytyy kiinnostusta tai aiempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä!

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja lämminhenkinen työtiimi, jossa uudet ihmiset otetaan ilolla vastaan. Työnaloituksen yhteydessä saat kohteessa perehdytyksen, joka mahdollistaa mielekkään ja turvallisen työnteon. Palkkaus tehtävässä on 21,00€/h, johon tulee lisäksi vielä lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät. Haastattelun järjestämme helposti etänä, jonka jälkeen pääset tutustumaan vielä työkohteeseen ennen aloitusta. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä pikahakemus sivuillamme ja olemme sinuun yhteydessä! Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus