Sairaanhoitaja saattohoitokotiin, Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 26.6.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta sairaanhoitajaa tekemään arvokasta työtä saattohoitokodissa. Sairaanhoitajalla tulisi olla aito kiinnostus saattohoitotyötä kohtaan, aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. Työsuhteen muodosta on mahdollista keskustella haastattelussa, haluatko tehdä sijaisuuden MediPowerin kautta, tai vaihtoehtoisesti siirtyä suoraan Terhokotiin määräaikaiseksi tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on aluksi 2-vuorotyötä, mutta myöhemmin myös yövuorojen tekeminen on mahdollista.

Työn ja kohteen kuvaus:

Terhokoti on 17-paikkainen. Potilaat ovat pääosin pitkälle edenneestä sairaudesta kärsiviä ja etsimmekin sairaanhoitajaa, joka pitää potilaista hyvän huolen saattohoidon aikana. Hoito perustuu heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa ja aito välittäminen, huolenpito sekä potilaiden valintojen kunnioittaminen ja turvallisuudentunteen luominen ovat tärkeitä asioita. Perheen ja läheisten tukeminen surussa on erottamaton osa tätä työtä. Saattohoitokoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lassilassa Pohjois-Haagassa.

Hakijalta toivomme:

Sinun tulee olla Valviran laillistama sairaanhoitaja. Toivomme sinulta työkokemusta saattohoitotyöstä mielellään yhden vuoden verran, mutta aito kiinnostus saattohoitoa kohtaan on yksi tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Tässä työssä on osattava lukea tilanteita, oltava empaattinen, rauhallinen ja hienotunteinen, lisäksi sinulla tulisi olla erittäin hyvät vuorovaikutustaidot. Lääkeluvat on oltava voimassa, myös iv-luvat vaaditaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tarjoamme:

Saattohoitotyössä pääset haastamaan itseäsi ja pääset tekemään täysiä työtunteja. Sijaisuudessa työskentely tapahtuu MediPowerin kautta. Me MediPowerilla olemme tukenasi ja tavoitettavissasi koko sijaisuuden ajan. Mikäli taas olet kiinnostunut toistaiseksi voimassa olevasta työsuhteesta, niin tulisit työllistymään suoraan Terhokodin kirjoille, jolloin saat käyttöösi myös työnantajakohtaiset työsuhde-edut, joista kuulet lisää haastattelussa!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytäthän pikahakemuksen sivuillamme ja olemme sinuun yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme etähaastattelut jo hakuajalla.

Lisätiedot:

HR-Koordinaattori Josefiina Kuusiniemi

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus