Sairaanhoitaja psyk-vammaistyöhön Espooseen

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 29.5.2022

Psykiatrisesta, päihde- ja mielenterveystyöstä kiinnostuneelle lähihoitajalle olisi nyt tarjolla mielenkiintoinen työmahdollisuus Espoossa! Haemme asiakasyksiköllemme Espooseen erinomaisten yhteyksien päähän sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on moderni, toiminta- ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu palvelutalo. Pääasiassa työ keskittyy päätalon palveluasumisasukkaiden (10-15 henkilöä) pariin, mutta samassa pihapiirissä asuu omissa kodeissaan myös noin viisi kevyemmän palveluasumisen henkilöä, joille tarjotaan heidän tarpeidensa mukaista, mutta kevyempää tukea, kuin päätalon asukkaille. Ympärivuorokautisen palvelun piiriin kuuluvan päätalon asukkailla on myös jokaisella oma asunto. Usealla palveluasumisen asukkaalla on erilaisia liikkumiseen liittyviä rajoitteita, sekä lisäksi erilaisia psyykkisiä mielenterveyden häiriöitä. Osalla asukkaista saattaa esiintyä myös päihde- tai alkoholiriippuvuutta.

Sairaanhoitajan työ kohteessa on hyvin ihmisläheistä. Työhön kuuluu aamuisin hoitotyötä ja iltapäivisin enemmän toimistopainotteisempaa työtä moniammatillisen tiimin kanssa. Lisäksi vastaat asukkaiden lääke- ja terveydenhuollosta.

Talossa tarjotaan ympärivuorokautista tukea, mutta sairaanhoitajana työskentelisit arkisin aamuvuoroissa. Työkohteessa on myös toinen sairaanhoitaja, joka tukee sinua työn aloituksessa. 

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama sairaanhoitaja. Lisäksi aiempi työkokemus vammaistyöstä tai psykiatrisesta työstä on iso etu, mutta ei täysin pakollista. Työnkuvaan kuuluu lääkehoitoa, joten mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi lääkeluvat on se mahtavaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa luvat myös työkohteessa kuntoon heti aloittaessasi. Kaikista tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta, sekä reipas ja iloinen asenne työhön. Tukenasi on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi!

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen hyvien yhteyksien päässä olevan työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi psykiatrisen työn ja vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja kehittämään työyhteisöä. Työnohjaus kuuluu myös säännöllisesti yksikön toimintaan. Aloituksen yhteydessä saat pitkän, kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi!

Työllistyt joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Tästä on mahdollista neuvotella hakijan toiveeseen perustuen. Yksikössä on myös käytössä tavoitepalkkiojärjestelmä, sekä muita henkilöstöetuja! Palkkaus sopimuksen mukaan. Meillä MediPowerilla vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä! Voit myös laittaa minulle viestiä vaikka WhatsAppissa numeroon 0401952209.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus