Sairaanhoitaja perhekuntoutuksen yksikköön, Espoo

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 26.6.2022

Miltä kuulostaisi aktiivinen ja vaihteleva työ perheiden parissa? Olisitko sinä parhaimmillasi lastensuojelun ammattilaisen roolissa, joka tukee perheiden sujuvan arjen toteutumista? Tässä roolissa yhdistyykin toiminnallinen työ sekä mahdollisuus olla takaamassa lapsen hyvinvointia edistävä ja tasapainoinen kasvuympäristö!

Me etsimme nyt ammattitaitoista sairaanhoitajaa perhekuntoutuksen yksikköön Espooseen n. 5kk sijaisuuteen ajalle elokuu-joulukuu 2022Kyseessä on pieni yksikkö, joka tarjoaa moniammatillista tukea ja kuntoutusta perheille. Tavoitteenamme on löytää työntekijä, jolla olisi jo ennestään jonkin verran lastensuojelun tai psykiatrisen puolen työkokemusta. 

Työnkuvaus:

Tässä roolissa pääset toimimaan perhetyön ytimessä. Sairaanhoitajana kohtaat erilaisista taustoista kuntoutukseen tulevia vanhempia sekä lapsia, jotka ovat keskimäärin 3 kuukauden kuntoutusjaksolla kohteessa. Sinun työtehtäviisi kuuluvat terveydenhuollon ja sairaanhoidon vastuualueen toimet, kuten lääkehoito, terveyshaastattelujen ja – kyselyjen tekeminen sekä tietenkin moniammatillinen tiimityöskentely perheen tasapainoisen arjen tukemiseksi. Kohteessa työskentelee lisäksesi sosionomeja, lähihoitajia, toimintaterapeutti sekä perheterapeutti.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn tukea tarvitsevien perheiden parissa. Tässä roolissa pääset itse vaikuttamaan työarkesi sisältöön ja työtehtävien kulkuun. Yleisesti työsi on itsenäistä ja joustavaa, vaihtelevan arjen ympärillä! Saat myös hyvän perehdytyksen työtehtäviisi sekä kattavasti tiedot kokonaisvaltaisesta palvelukaaresta. Sinulla on myös jatkuva esimiehen ja muun tiimin tuki. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteesi aikana käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan vakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja hyvinvointietu, joista saat vapaa-ajallasi nauttia.

Palkkauksesi tulee muodostumaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen pohjalta (G24), kuitenkin vuorolisien sekä myös henkilökohtaisten lisien kanssa, joita voi saada n. 50-170€/kk.

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa. Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta lastensuojelusta tai vastaavista tehtävistä. Sairaanhoitajan roolissa hyvät vuorovaikutustaidot ja kuntoutuksellinen työote ovat keskiössä, sillä tavoitteena on ratkaisukeskeisesti ja vuorovaikutteisesti tukea perheitä kohti itsenäistä ja tasapainoista arkea.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus