Sairaanhoitaja perhekuntoutukseen, Vantaalle

Kokoaikainen

Haku päättyy 11.12.2022

Sairaanhoitaja, hoi! Ovatko ohjaustyö ja lasten auttaminen lähellä sydäntäsi? Pidätkö avoimesta ja huumorilla maustetusta, moniammatillisesta työyhteisöstä, jossa tiimityö pelaa? Mikäli koet nämä asiat tärkeäksi osaksi työtä, jatkahan lukemista. Palkkaus 22,00e/h (+9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät päälle). 

Työnkuvaus:

Haemme sairaanhoitajaa kokoaikaiseen sijaisuuteen Vantaalle perhekuntoutuksen yksikköön. Työ on 2-vuorotyötä, jossa tövuorot ovat tasaisesti aamussa klo: 8-16, välivuorossa klo: 10-18 ja iltavuorossa klo: 13-21. Työtä tehdään koko viikon akselilla, myös pyhäpäivinä. Työn kesto on n. 3-6kk ja työn aloitus on mahdollisuuksien mukaan vaikka heti. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Kivistössä. Työnkuvaan kuuluu perhekuntoutuksen yksikössä tapahtuvan ohjauksellisen työn lisäksi myös sosiaaliohjausta ja perheen mukana arjessa kulkemista. Työ pitää sisällään myös kotiin vietävän tuen palveluita, joten työ on myös osiltaan liikkuvaa ja hyvin itsenäistä. Kohteessa on yhteensä 5 perhepaikkaa ja lasten ikähaitari on vastasyntyneistä n. 10-vuotiaisiin – toisinaan myös vanhempiin nuoriin. Työryhmässä työskentelee seitsemän ohjaajaa sekä perhepsykoterapeutti ja palveluvastaava. Työyhteisö on äänekkäästi keskusteleva, huumorintajuinen ja erilaisuutta kunnioittava. 

Perhetyö on tavoitteellista ja suunnitelmallista perheen kotona ja arkiympäristössä tehtävää muutostyötä, jonka avulla tuetaan- ja tavoitellaan asiakasperheiden ja lasten hyvinvointia. Keskeistä perhetyössä on voimavarakeskeinen työskentely, verkostoyhteistyö ja asiakaslähtöinen ajattelu eli perheen yksilöllisten tarpeiden huomioiminen. Perhetyöntekijä esimerkiksi tukee ja ohjaa vanhempia lastenhoidossa, kasvatuksessa sekä turvallisen arjen rakentamisessa, joiden lähtökohtana on lapsen ikätasoinen kasvu ja kehitys. Perhetyöntekijä pyrkii myös edistämään kannustavassa ja turvallisessa ilmapiirissä perheenjäsenten keskinäisen vuorovaikutuksen kehittymistä.

Työllistyt tehtävään MediPowerin kautta, jolloin apunasi on MediPowerin tiimin, jonka saat kiinni viikon jokaisena päivänä. Tarjoamme tehtävään palkkauksen 22,00e/h (+9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät päälle). Maksamme työstäsi palkan aina kahden viikon välein. 

Toivomme: 

Työ edellyttää sairaanhoitajan AMK-tutkintoa ja valviran nimikelaillistusta. Sinulla tulee olla myös ajokortti, jotta voit toimia kotiin vietävän tuen palveluissa – oma auto ei ole pakollinen, sillä työkohde tarjoaa auton käyttöösi työpäivän ajaksi. Lääkeluvat eivät ole tehtävässä pakolliset. Työote on systeemistä ja dialogista, asiakkaita arvostaen. Tästä syystä erinomaiset vuorovaikutustaidot ja empatiakyky ovat ehdottomat tärkeitä tehtävässä menestyäksesi. Sinulla olisi hyvä olla jo aiempaa  kokemusta lastensuojelusta, laitosmuotoisesta perhekuntoutuksesta sekä traumatyöskentelystä. 

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä rokotesuoja koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon ja nopean pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus