Sairaanhoitaja ohjaustehtäviin nuorisokotiin

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 29.5.2022

Miltä kuulostaisi aktiivinen ja vaihteleva työ nuorten parissa? Olisitko sinä parhaimmillasi turvallisen ja nuoren etua edistävän aikuisen roolissa. Tässä roolissa yhdistyykin toiminnallinen työ sekä mahdollisuus olla takaamassa nuorelle hyvinvointia edistävä ja tasapainoinen kasvuympäristö. 

Me etsimme nyt ammattitaitoista sairaanhoitajaa, sosionomia tai toimintaterapeuttia ohjaustehtäviin lastensuojelun nuorisokotiin Jyväskylään. Tavoitteenamme on löytää työntekijä, joka viihtyisi kohteessa pidempään ja tarjolla onkin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhde, täysillä työtunneilla. Töitä tehdään kolmessa vuorossa koko viikon akselilla ja aloitus on joustavasti sovittavissa. Yksikkö koostuu kahdesta osastosta ja on suunnattu nuorisoikäisille lapsille. Kohteen toimintaa ohjaa nuorten kuin myös työntekijöiden hyvinvointia tukeva tapa työskennellä!

Työnkuvaus:

Tässä roolissa pääset toimimaan nuorisoikäisten lasten hoito- ja kasvatustyössä, jonka tavoitteena on tukea nuoren kokonaisvaltaista kuntoutumista ja itsenäistymistä. Työsi sisältää paljon ohjauksellista otetta arkitoimien parissa sekä turvallista yhdessäoloa nuorten kanssa. Työ on pitkäjänteistä ja tavoitteellista, kohti nuoren tasapainoisempaa arkea. Ohjaajan yhtenä tehtävänä onkin turvata sujuvaa koulunkäyntiä ja luoda täten suuntaa tulevaan. Ohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin nuorten, kuin myös heidän läheistensä sekä muiden mahdollisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme että viihdyt vuorovaikutteisessa roolissa. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn nuorten parissa. Tässä roolissa pääset itse vaikuttamaan työarkesi sisältöön ja työtehtävien kulkuun. Yleisesti työsi on itsenäistä ja joustavaa, vaihtelevan arjen ympärillä! Saat myös hyvän perehdytyksen tehtävään sekä jatkuvan esimiehen ja muun tiimin tuen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteesi aikana käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan vakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja hyvinvointietu, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. 

Palkkauksesi tulee muodostumaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen pohjalta, kuitenkin työpaikkakohtaisten lisien kanssa. 

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan, sosionomin tai toimintaterapeutin AMK-tutkintoa. Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta lastensuojelusta tai vastaavista tehtävistä. Ohjaajan roolissa hyvät vuorovaikutustaidot ja kuntoutuksellinen työote ovat keskiössä, sillä tavoitteena on ratkaisukeskeisesti ja vuorovaikutteisesti tukea nuorta kohti itsenäistä tulevaisuutta. Tehtävän luonteen vuoksi työssä vaaditaan myös ajokortti.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus