Sairaanhoitaja-ohjaaja erityislastenkotiin, Espoo

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 11.6.2023

Sairaanhoitaja! Miltä kuulostaisi aktiivinen ja vaihteleva työ lasten parissa? Haemme nyt ammattitaitoista sairaanhoitajaa erityislastenkodin ohjaustehtäviin Matinkylään Espooseen.

Olisitko sinä parhaimmillasi turvallisen aikuisen roolissa, joka tukee erityistarpeisen lapsen etua? Tässä roolissa yhdistyykin toiminnallinen työ sekä mahdollisuus olla takaamassa lapsen hyvinvointia edistävä ja tasapainoinen kasvuympäristö.

Työn ja työkohteen kuvaus:

Kyseessä on pieni yksikkö, joka on suunnattu alle 13-vuotiaille erityislapsille. Tavoitteenamme on löytää sairaanhoitaja, joka viihtyisi kohteessa pidempään ja tarjolla onkin toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, täysillä työtunneilla. Työsopimus tehdään 3-vuorotyöhön, mutta todellisista työajoista on mahdollista neuvotella. Kohteen kokonaisvaltaista toimintaa ohjaa niin lapsen kuin myös työntekijöiden hyvinvointia tukeva tapa toimia.

Ohjaajan roolissa pääset toimimaan hoito- ja kasvatustyön ytimessä. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista sekä kokonaisvaltaista kuntoutumista. Työsi sisältää ohjauksellista otetta arkitoimien parissa sekä yhdessäoloa lasten kanssa. Lisäksi sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu olennaisesti vastuu yksikön lääkehoidosta. Erityislasten kanssa arjessa huomioidaan myös yksilölliset tarpeet ja vahvistetaan arkirutiineja. Työ on pitkäjänteistä ja tavoitteellista, kohti lapsen kasvua ja kehitystä tukevaa tasapainoista arkea. Ohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin lasten, kuin myös heidän läheistensä sekä muiden mahdollisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme että viihdyt vuorovaikutteisessa roolissa. 

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Aiempi kokemus lastensuojelun tehtävistä ja erityisesti sijaishuollosta on hyvin toivottavaa, mutta ei täysin pakollista. Kokemus erityislasten kasvatuksesta ja kuntoutuksesta on myös eduksi. Kiinnostus, asenne ja motivaatio kuitenkin ratkaisee. Ohjaajan roolissa hyvät vuorovaikutustaidot ja ratkaisukeskeinen työote ovat keskiössä. 

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn lasten parissa. Saat hyvän perehdytyksen kohteeseen ja tukena perehdytyksessä toimii sähköinen oppimisympäristö. Yksikön henkilökunnalle on tarjolla monipuolinen koulutuskokonaisuus. Saat myös jatkuvan esihenkilön ja muun tiimin tuen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteesi aikana käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan vakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja hyvinvointietu, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. 

Työsopimus tehdään 3-vuorotyöhön, mutta työvuorosuunnittelussa noudatetaan lista-autonomian periaatteita, eli työntekijä pääsee itse merkittävästi vaikuttamaan oman työelämän ja arjen yhteensovittamiseen. Esimerkkinä: Kolmen viikon listassa aamuja on yleensä noin 4-5, iltoja 7-8 ja yövuoroja 1-3. Vuoroihin on kuitenkin mahdollista itse vaikuttaa, jonka myötä työntekijäkohtaista vaihtelua on. 

Tehtävässä peruspalkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan tesin palkkaluokan G24 mukainen, eli sijoittuu kokemusvuosien mukaan 2475,09-2814,82e/kk välille. Tähän päälle tulee vaativan työn lisä ja lisäksi kokemuksesta ja osaamisesta voidaan palkita vielä erikseen, josta muodostuu tehtäväkohtainen lisä. Lisäksi yks. sos. tes. mukaiset vuorolisät tulevat tietenkin palkkaan päälle. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän sivujemme helpon pikahakemuksen jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus