Sairaanhoitaja mielenterveyskuntoutujien pariin

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 29.5.2022

Sairaanhoitaja! Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa työtä mielenterveys- ja päihdepuolelta, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoasi? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lueppa loppuun asti. Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta! Siispä tervetuloa mukaan jatkuvasti kasvavaan yritykseen!

Etsimme nyt ammattitaitoista, mielenterveystyöhön suuntautunutta B-ajokortillista sairaanhoitajaa Helsinkiin. Työsuhde alkaa n. 3-12kk määräaikaisuudella, mutta tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Jos olet kiinnostunut vain kesätyöstä, niin sekin on mahdollista!

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveyskuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa mielenterveyskuntoutujien kanssa tarjoten heille keskusteluapua, hoidollista tukea (mm. lääkehoidon tukeminen, hoitoonohjaus, yksilö-, yhteisö ja ryhmähoito) sekä yleistä arjen ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin. Asiakasyrityksemme ydintoiminta keskittyy Helsingin Kannelmäkeen, jossa sijaitsee mielenterveyskuntoutujille suunnattu ryhmäkotitoiminta ja tuettua asumista, sekä päivätoimintaa. Ryhmäkotiasuminen saattaa olla kuntoutujille pitkäaikaista vaikka tavoitteena on siirtyminen vähemmän tuen piiriin. Tuettu asuminen on kuntoutujille väliaikaista ja tavoitteena on, henkilö siirtyy vähemmän tuettuun asumismuotoon omaan kotiin. Lisäksi on tarjolla mielenkiintoista ja ammatillisesti kehittävää työtä arvioivassa asumisessa, jossa tavoitteena on, että 1-6kk sisällä asiakkuuden alkamisesta asiakas pääsee muuttamaan tuen tarpeidensa mukaiseen asumiseen joko tuetusti, tai täysin itsenäisesti.

Tällä hetkellä haemme työntekijää pääasiassa kotiin vietävän tuen palveluihin, jossa B-ajokortti on välttämätön. Sinun työsi on käydä avustamassa asiakkaita heidän kotonaan ja tukemassa heitä niin arjen asioissa kuin tarjota heille keskusteluapua. Tässä työssä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat ehdottoman tärkeät, sekä aito halu auttaa ihmisiä. Työvuoroja on tarjolla joustavasti maanantaista sunnuntaihin. Myös ’virka-aikainen’ arkipäivätyökin on kuitenkin mahdollista sovittaessa. Työ sisältää toisinaan puhelinpäivystystä.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn, jossa saat itse vaikuttaa työarkeesi. Työ on itsenäistä, joustavaa ja monipuolista – jokainen päivä on erilainen! Saat myös reilusti tukea esimiehiltäsi ja muulta tiimiltä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Perehdytysohjelma kestää 4 kuukautta, joten toimintatavat tulee hyvin perehdytettyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteessa käytössäsi on laaja työterveyshuolto erikoislääkäreineen ja kaiken kattava lisävakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja kulttuurietuja, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. Tämän kaiken lisäksi seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa työnteko sujuu kuin tanssi!

Toivomme:

Sinulta tulisi löytyä sairaanhoitajan tutkinto tai vähintään 140 op suoritettuja opintoja. Toivomme, että olisit suuntautunut mielenterveystyöhön opinnoissasi, mutta suuntautuminen ei ole pakollinen, mikäli sinulla on jo hyvin työkokemusta alalta. Toivomme yleisesti jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat keskiössä, sillä työssä erilaisten mielenterveysongelmien kanssa painivien henkilöiden kohtaaminen arvokkaasti on tärkeää. Tehtävä saattaa sisältää aina silloin tällöin puhelinpäivystystä, joten toivomme sinun olevan valmis myös siihen. Ajokortti ja jonkun vieraan kielen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus