Sairaanhoitaja kotisairaanhoitoon, Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 10.7.2022

Etsimme empaattista ja vuorovaikutustaitoista sairaanhoitaaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kotisairaanhoitoon asiakkaallemme Pohjois-Haagaan Terhokotiin. Pääset toteuttamaan äärimmäisen arvokasta työtä moniammatillisen tiimin jäsenenä. 

Työnkuvaus: 

Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä 17-paikkaisessa kodinomaisessa saattohoitokodissa, jonka yhteydessä toimii kotisairaanhoito. Toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu. Kotona hoidettavat potilaat ovat pääosin pitkälle edenneestä sairaudesta kärsiviä. Hoito perustuu potilaan ja perheen yksilöllisiin tarpeisiin.  On tärkeää kunnioittaa perheen valintoja ja luoda turvallisuutta heidän elämäntilanteeseensa. Perheen ja läheisten tukeminen surussa on erottamaton osa tätä tärkeää työtä. 

Toivomme: 

Sinun tulee olla Valviran laillistama sairaanhoitaja, jolta löytyy työkokemusta kotisairaanhoidosta tai kotisairaalatyöstä. Saattohoidon ja palliatiivisen hoidon kokemus katsotaan eduksi. Tässä työssä on osattava lukea tilanteita, oltava empaattinen, rauhallinen ja hienotunteinen, lisäksi sinulla tulisi olla erittäin hyvät vuorovaikutustaidot. Lääkeluvat on oltava voimassa, myös iv-luvat vaaditaan. Sinulla tulee olla myös voimassa tartuntatautilain mukainen rokotussuoja koronavirusta vastaan. 

Tarjoamme:

Saattohoitotyössä pääset haastamaan itseäsi ja työskentelemään ammattitaitoisessa moniammatillisessa työyhteisössä. Työllistyt tehtävään suoraa asiakkaalle, joten saat työsuhteen aikana käyttöösi myös työnantajakohtaiset työsuhde-edut. 

Hakeminen:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, voit jättää hakemuksesi meille myös näppärän pikahaku-linkin kautta! Kaikki hakijat haastatellaan MediPowerin toimesta ja toimimme rekrytointiprosessissa yhteyshenkilönäsi ja tukenasi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten toimi nopeasti. 

Yhteyshenkilö:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

puh: 040 195 2209

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus